Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jelena Perčin: Trudnoća joj dobro stoji

06.02.2009.
u 10:17

Iako se u zadnje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti, Jelena Perčin ovaj je tjedan ponosno gradom prošetala svoj trudnički trbuh. Glumica je već u visokom stupnju trudnoće, no na slikama se jasno vidi da joj "drugo stanje" odlično pristaje.

Iako smo s Jelenom tako rado htjeli porazgovarati o tome kako se priprema za prvo dijete te koliko je još preostalo do dolaska rode, ukratko nam je objasnila da ona ne govori ni o privatnom životu ni o nerođenom djetetu.

Ipak, za jedan internetski portal rekla je da stalno razmišlja o izgledu svog djeteta.

– Fascinantno mi je to kako nas kreira skup stanica naših djedova, baka, majki, očeva. Razmišljam što će dijete imati od moje bake, suprugova djeda, što će biti moje... – ushićeno je objasnila Jelena otkrivajući kako su jutarnje mučnine u kasnijim mjesecima trudnoće zamijenile nagle promjene raspoloženja.

– Mijenja se sve, od euforije do svjetske tuge! Stalno si govorim: “Jelena, sve je u redu, to što osjećaš nije realno, to te peru hormoni” – rekla je internetskim kolegama Perčin koja se nekoliko dana prije Božića vjenčala s Kristijanom Babićem.

Iako je kazališne daske i scenarije zamijenila časopisima o trudnicama, Jelena se nije zapustila, a čak je i unatoč bundi vidljivo da se u trudnoći nije ni previše udebljala.

Premda gotovo sve informacije vezane uz svoje prvo dijete mlada Dubrovčanka skriva od novinara, želimo joj puno sreće, a uime prijatelja životinja nadamo se da smeđi kaput na njoj nije od pravog krzna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije