Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jelena Glišić isprobala najsigurniju metodu laserske korekcije vida

Jelena Glišić
Foto: Boris Ščitar/Pixsell
1/3
PR
Autor
PR članak
12.05.2016.
u 08:30

Zahvaljujući vrhunskoj laserskoj tehnologiji, dugogodišnjem iskustvu i suradnji dr. Knezovića sa stručnim timom dr. Pallikarisa, u poliklinici Knezović Vision group, jedinoj u Zagrebu, izvodi se operacija bez reza Wavefront metodom.

Posao novinarke i TV voditeljice, gdje je svaki detalj potrebno dovesti do savršenstva jer se nedostaci pred kamerom dodatno ističu, potaknuo je Jelenu Glišić, kao i mnoge druge kojima je visoka dioptrija ne samo zdravstveni nego i estetski problem, da se odluče na lasersku korekciju vida u poliklinici Knezović Vision Group.

TV voditeljica o tome priča: “Dugo sam se borila s naočalama, lećama i svim neugodnostima koje one sa sobom nose. Kada sam saznala za metodu koja ne oštećuje tkivo rožnice, a potpuno je sigurna i jednom zauvijek rješava moje probleme, kako privatne tako i profesionalne, odluka je bila laka. Sada, s odmakom od godine dana, sigurna sam da mi je to bila jedna od najboljih  životnih odluka.”

Jelena se  odlučila na lasersko skidanje dioptrije, a operativna metoda bez reza prema metodi prof. Pallikarisa, koju kod nas rade samo u poliklinici Knezović, privukla ju je da zdravlje svojih očiju povjeri upravo njihovu timu. 

Više o korekciji vida te popustima u sklopu Diva Beauty Days, provjerite ovdje.

Želite prijaviti greške?