Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stopama Toma Forda

Jedva čekamo filmski prvijenac kralja crnog Yohjija Yamamota

Yohji Yamamoto
Surface
02.05.2012.
u 00:01

Japanski dizajner otkrio je da ne voli kreirati filmske kostime, ali je zato spremno prihvatio redateljski posao, a s obzirom na to da je Yamamoto vrlo tajnovit oko novog projekta, morat ćemo se malo strpjeti

Karizmatični japanski dizajner Yohji Yamamoto odlučio je nakratko predahnuti od onog što najbolje radi i od kolege Toma Forda "preuzeo" redateljsku palicu te će snimiti prvi igrani film. Dizajner, koji će biti glavni u cijelom tom projektu, već je unajmio scenarista te planira dovršiti film u iduće dvije godine.

– Sve je vrlo tajno – rekao je kralj crnog prošlog tjedna na Međunarodnom festivalu mode i fotografije Hyeres. Iako je Yamamoto "glumio" prošle godine u modnom dokumentarcu "This is My Dream", u filmskom prvijencu neće biti riječi o njemu, a očito glumci neće nositi njegove kreacije jer je dizajner otkrio da ne voli dizajnirati filmske kostime.

– Ne želim "ubiti" karaktere glumaca i glumica svojim egom. Kostimografi moraju biti dobro upućeni u kostime koji su se nosili u određeno vrijeme, tako da oni ponekad bolje od nas znaju o povijesnim kostimima – priznao je Yamamoto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije