Povratak na članak

Jedete ih, a nikada ne biste pomislili koji je njihov 'tajni' sastojak

Grčki jogurt često se preporučuje kao zdraviji izbor od "običnog" jogurta jer sadrži mnogo više proteina, no u jednom pakiranju može sadržavati i do 3 žlice šećera.
Objava 01. svibnja 2014. 12156 prikaza
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Komentara 10
  • SolariumX:

    Šta bi radile najbogatije kompanije svijeta(Farmaceutske) kada bi se npr. stevija koristila umjesto industrijskog šećera, prirodne boje(cikla, luk...) umjesto umjetnih krečila..hrana uzgojena prirodnim putem umjesto "šopana hormonima za brži rast"...koke koje su u ponedjeljak pile a u srijedu stare kokoši ... prikaži još! pune antibiotika...kravlje mlijeko sa velikih farmi vrvi antibioticima... Sve to netko radi sa #plemenitom# namjerom da nahrani čitaj razboli što više stanovništva kako bi farmaceuti imali što više posla...vražiji je to krug. Ajde živili...i sretan Vam 1. Maj

    1 11:21 01. 5. 2014.
  • Avatar sanja_meyer
    sanja_meyer:

    Sa ovim clankom su fakat otkrili Ameriku!

    11:25 01. 5. 2014.
  • kreont:

    Šećer je posvuda. Danas ljudi ne znaju što jedu niti imaju vremena a mnogo puta ni novca za nešto zdravije. Razlika između deklaracije i onoga u pakovanju je ogromna, ali današnji ovoliko korumpirani sustav uz neku kovertu kroz sve progleda.

    2 10:30 01. 5. 2014.
  • CH2710:

    U Jogurtima imate i ribljih, odnosno kravljih kostiju i svinjske želatine, a čajevi često budu napravljeni samo iz petiljka, a na paketima su lijepo nacrtane vočke u boji kao mamac.

    14:27 01. 5. 2014.
  • pancake:

    Voćni jogurt nije jogurt nego nakupina šećera, zgušnjivaća, arome, boje i možda kojeg komadića voća reda radi i sve to začinjeno s kojom kapi jogurta. Bolje je napraviti domaći voćni jogurt, tko ne voli čisti. Ja pomiješam obični jogurt s domaćim pekmezom.

    16:55 01. 5. 2014.
  • Avatar DŠ.....
    DŠ.....:

    Proso se skuha za 10 minuta, prvorazredni ručak s prilogom stoji 10 kuna, ali kako glupana naučiti da zubima ne kopa vlastiti grob.

    14:59 01. 5. 2014.
  • lojtra1:

    Koji bi drugi smisao šećera bio nego da poboljša okus hrane? A komu šećer smeta "nek ide da se leči"!

    11:35 01. 5. 2014.
  • Recite što mislite!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.