Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pročitajte ga'

Je li vaš bivši psihopat? Ako ovo radi, onda jest

Par
Foto: Shutterstock
17.05.2016.
u 08:35

Rezultati su pokazali da najčešći razlozi, oni praktični, prikazuju narcisoidne i psihopatske osobine.

Prošli ste kroz neugodan i ružan prekid veze i jedva čekate da sve ostane daleko iza vas?

Onda nije ni čudno ako vam nije jasno zašto sad odjednom vaš bivši želi da ostanete prijatelji. Ne nije to zato što se preko noći promijenio i spoznao da je strašno pogriješio i da se kaje zbog svega lošeg što je napravio. Vjerojatnije je da je psihopat, pokazalo je to istraživanje provedeno na Sveučilištu Oakland. 

Istraživači su zamolili više od 300 sudionika da navedu razloge zbog kojih bi željeli ostati u dobrim odnosima s bivšima. 

Rezultati su pokazali da najčešći razlozi, oni praktični, prikazuju narcisoidne i psihopatske osobine. 

Upravo "ostajanje" u dobrim odnosima nakon prekida je tako teško jer nerijetko unosi emocionalni nemir u taj odnos te nerijetko osoba koja traži nastavak nekakvog odnosa, najčešće ima skrivene motive. 

Zato biste trebali pobjeći na drugu stranu, savjetuju stručnjaci. Iako nisu sve veze završile burno i ima itekako mnogo primjera u kojima su bivši partneri ostali u dobrim odnosima, treba imati na umu da, ako niste bili sretni i zadovoljni u romantičnoj vezi s tom osobom, nakon prekida veze imat ćete još manje podrške, manje povjerenja i razumijevanja od bivšeg. 

Treba li vam to? 

>>Stvari koje žene ne smiju raditi nakon prekida

Komentara 11

DN
dnl812c
12:26 17.05.2016.

gluposti ,s svim bivsima sam prekidom prekinuo i svaki kontakt to i jest poanta prekida.Sve ostalo je bezvezno trosenje vremena

Avatar Maxich
Maxich
14:46 17.05.2016.

Onaj tko s bivšim partnerom ostane blizak, računa na pomirbu ili barem sex. Točka.

SC
schwertransport
08:59 17.05.2016.

Prijateljstvo izmedu muskarca i zenske je 50% da se ona njemu svida ili on njoj i samo 1% kad prevagne tu granicu ona je trudna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije