Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vintage \"anđelica\"

Je li to Jackie Kennedy? Ne, to je prekrasna anđelica Miranda Kerr

miranda kerr
Foto: Harper\'s Bazaar
1/5
15.03.2012.
u 00:01

Za travanjski broj američkog Harper\'s Bazaara Miranda Kerr transformirala se u Jackie Kennedy te pokazala da su retropedesete itekako nosive na moderan način

Viktorijina anđelica Miranda Kerr oduševila je u glamuroznom editorijalu "Flirty Fifties" za travanjsko izdanje američkog Harper's Bazaara i vratila nas u elegantne pedesete godine. U retrokreacijama Oscara de la Rente, Jil Sander, Louisa Vuittona i Donne Karan New York senzualnu "anđelicu" u Brooklynu je "uhvatio" Terry Richardson.

Mirandin retrostyling, koji potpisuje Brana Wolf, inspiriran je američkom ikonom stila i elegancije Jackie Kennedy, a sve odjevne kombinacije upotpunjuju blago natapirani bob i mačkasti pogled pomoću tuša, kao i modni dodaci koji pridonose glamuroznoj priči. A u pastelnozelenom kompletu Louisa Vuittona Miranda je vjerna kopija predivne Jackie.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije