Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORSKI SNOVI

Je li kupovina broda doista skupa?

Shutterstock
27.10.2023.
u 14:18

Pronađite svoje savršeno plovilo na Njuškalu!

Dok se opraštamo od babljeg ljeta i toplih sunčanih dana, kojih smo ovo ljeto i jesen imali iznenađujuće puno, duh avanture i zov mora i dalje mame ljubitelje nautike i stare morske vukove. Za sve vas koji već dugo maštate o isplovljavanju u nepregledno plavo prostranstvo, ili jednostavno želite novo, pouzdanije plovilo, došlo je vrijeme da te snove pretvorite u stvarnost. 

Sajmovi nautike sada su u punom jeku i pružaju riznicu mogućnosti za strastvene nautičare. A ako tražite najbolje ponude za nova i rabljena plovila u Hrvatskoj, ne tražite dalje od Njuškala, najvećeg domaćeg portala za online oglašavanje.

Ostvarite snove

Za mnoge, čar mora je neobjašnjiv osjećaj koji budi avanturista u nama. Ideja da otplovite, otkrijete skrivene uvale i osjetite povjetarac na svojoj koži, san je koji za većinu ne jenjava, bilo da ste u 20-ima, 40-ima ili stariji. Neovisno o godinama i jeste li iskusni jedriličari ili početnici, koji su jednom doživjeli osjećaj napinjanja jedara i naginjanja broda, ako želite uroniti u svijet nautike, nautički sajmovi pružaju neprocjenjivu priliku za istraživanje svijeta plovila.

Od elegantnih jedrilica, dizajniranih za graciozni plov po valovima, do snažnih motornih čamaca, sposobnih postići zavidne brzine, uglavnom postoji plovilo za svaki ukus i sklonosti. Od pomoćnih čamaca, popularnih SUP-ova do luksuznih jahti, sve to krasi razne boat showove, pružajući ponešto za svakoga tko sanja o životu na vodi.

Foto: Njuškalo

Za mnoge ribiče, ovakav čamac je san snova

Tuga za starim, užitak s novim

Za iskusne moreplovce dolazi vrijeme kada vjerni pratitelj, koji je prebrodio bezbrojna putovanja, mora napraviti mjesta za nešto novo. Sajmovi nautike savršeno su lovište za traženje sljedećeg dragog plovila. Uz napredak u dizajnu, tehnologiji i materijalima, današnji čamci nude neusporedivu razinu udobnosti, performansi i sigurnosti u odnosu na starije varijante.

Možda vam pogled privlači sjaj modernog katamarana, koji obećava stabilnost i prostor za nezaboravne obiteljske avanture. Ili je to možda sportski gliser, dizajniran za brzu zabavu na otvorenom. Bez obzira na vaše želje, sajmovi nude priliku da se ukrcate, zamislite svoje sljedeće putovanje i donesete informiranu odluku.

Foto: Njuškalo

5,20 metara čistog užitka

Kretanje opcijama na Njuškalu

Kada je riječ o pronalaženju najpovoljnijih ponuda za nova i rabljena plovila u Hrvatskoj, Njuškalo je i dalje najpopularniji oglasnik na našem tržištu. Uz široku lepezu oglasa, od privatnih prodavača do renomiranih trgovaca, Njuškalo je “one stop shop” za ljubitelje plovidbe.

Sučelje omogućuje filtriranje pretraživanja na temelju specifičnih kriterija, osiguravajući da pronađete plovilo koje savršeno odgovara vašim željama i zahtjevima. Od detaljnih opisa, zajedno sa specifikacijama i fotografijama, do izravne komunikacije s prodavačima, Njuškalo pojednostavljuje proces kupnje i pomaže da pronađete svoj idealan brod.

Mala jedrilica za veliki užitak

Isplovite s Njuškalom

Iako je sunčanih dana sve manje, avantura je daleko od kraja. Bilo da želite ispuniti životni san ili jednostavno nadograditi svoje trenutno plovilo, sada je vrijeme da iskoristite priliku.

Najbolju ponude novih i rabljenih plovila u Hrvatskoj pronađite na Njuškalu, najvećem domaćem portalu za online oglašavanje i nemojte više čekati na avanturu života, kupovinu plovila!


Sadržaj nastao u suradnji s Njuškalom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije