Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara?

Javili iz Croatia Airlinesa: Ne, ne dijelimo nagradne zrakoplovne karte putem Facebooka

Croatia Airlines
Željko Lukunić/PIXSELL
12.09.2017.
u 13:56

Društvenim mrežama kruži anketa s pozivom na ispunjavanje i nagradom u obliku zrakoplovnih karata. Riječ je o lažnoj stranici, potvrdili su iz Croatia Airlinesa.

S obzirom na niz pitanja koja smo zaprimili, obavještavamo vas da Croatia Airlines NE obilježava obljetnicu i trenutačno NE dijeli nagradne karte preko Facebooka. Nismo objavili post na Facebooku kojim se oglašava natječaj, niti smo povezani s web-stranicom iz posta, objašnjeno je na službenim stranicama Croatia Airlinesa na Facebooku.

Objavljeno je to nakon što je na društvenim mrežama počela kružiti lažna anketa čijim se popunjavanjem korisnicima obećavaju dvije besplatne karte za letove ove zrakoplovne kompanije. 

Kako bi javnost upoznali s pravim stanjem stvari, Croatia Airlines na Facebooku je objavio da ne dijele zrakoplovne karte te da ne obilježavaju obljetnicu.

 

 

Komentara 1

JP
josip.pivar11
15:45 12.09.2017.

Pa stvarno moraš biti naivac da bi povjerovao u ovakvo dijeljenje besplatnih karata. Naivan i pohlepan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije