Jastozi prije kuhanja moraju biti ošamućeni
On u svojem mesu sadrži bakteriju koja je, dok je živ potpuno bezopasna. No čim ugine mutira i iz bezopasne se pretvara u opasnu i otrovnu. Dakle ova vrsta rakova kuha se živa kako bakterija ne bi stigla mutirati.
Komentari 4
uzas. ja bih to zabranila.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
najbolje da zabranite konzumaciju tih jastoga i rakova... kako ste krenuli prije nego završe na stolu svakom jastogu će morati čitati priče i ispunjavati glazbene želje...