Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koga ljubi Snježna kraljica

Janica u društvu misterioznog dečka došla na hokej u Ledenu

janica kostelić
antonio bronić/pixsell
Autori: ic/VLM, mc/VLM
14.12.2009.
u 16:28

U Ledenu dvoranu stigli su zajedno, a Janica nije bila nimalo oduševljena kada je vidjela kako su fotoreporteri primijetili njezin dolazak i držala se što dalje od svoje pratnje.

Skijaška sezona u punom je jeku. No naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić (27), umjesto da na bijelim padinama grabi medalje i konkurenciji baca inje u oči, čini se, slalom vozi kroz muška srca. I gdje će Janica nego na led i hladno, pa je posljednji put u javnosti viđena prošli vikend, točnije u nedjelju, kako zdušno navija za dečke iz Medveščaka na hokejaškoj utakmici u Ledenoj dvorani Doma sportova.

Prijatelji nagađaju

I ne bi to bilo nimalo čudno da nije bila u društvu zgođušnog mladića za kojega se odmah posumnjalo da je njezin novi momak.

Kako svaki pokušaj da se dođe do Janičine izjave uvijek zapne ili na ne javljanju na telefon ili na uzaludnoj potrazi između Zagreba i Rijeke, dakle dva grada u kojima Snježna kraljica živi, ni ovaj put nije bilo drukčije. No ono što medijskom oku nije promaknulo jest da su ona i mladić u šilterici na utakmicu došli skupa. Zajedno su se i uzrujavali i veselili, ovisno o smjeru kojim je pak naših hokejaša krivudao prema slovenskoj mreži. No Janica nije dočekala ishod utakmice, otišla je poslije druge trećine, a njezin pratitelj ostao je do kraja. Je li u pitanju ljubav, ne može se reći. A kako ništa na svijetu nije jače od ustrajnosti, tako smo od Janičinih bliskih prijatelja ipak uspjeli doznati da se zagonetni dečko zove Mislav i da je Janici samo prijatelj. No kako je ona poznata po držanju svoje intime daleko od svih, tko zna, možda i ovu ljubav samo uspješno skriva?

Gdje je stariji muškarac?

Da se prisjetimo. Janica je sama od ljetos kada je prekinula četverogodišnju vezu s Borisom Ivančićem (25), roniocem i diplomiranim kroatistom i germanistom, zbog kojega se i odselila u njegovu rodnu Rijeku.

A prije aktualne hokejaške zgode, Janica je s nepoznatim muškarcem viđena u listopadu u Londonu, a potom i na nogometnoj utakmici u Münchenu, pa čak i u Zagrebu. Bio je to malo stariji, markantni muškarac, a je li Janica još s njim u vezi, naravno, ne zna se.

Komentara 5

PI
prava istina
13:32 14.12.2009.

Da li će doci vrijeme da se toj djevojci da mira. Dakle, dokle će se je ometati i zadirati u njezinu privatnost? Bože oslobodi šta bi radili novinari da ih netko zakači i stalno smeta i lešinari nad njim. Ostavite ju na miru.

DO
doktorica
17:27 14.12.2009.

Dala je Hrvatskoj najviše šta je mogla,zaslužila je naše poštovanje i mir.

BL
blok
13:16 14.12.2009.

dobro bando novinarska....kaj pr..te ljude okolo...neko vas bu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije