Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lookbook

Jamčimo da ćete se zaljubiti u Erdemovu plavu čipku

erdem
Foto: Erdem
1/12
28.05.2012.
u 12:00

Tko još nije zavolio čipku i cvjetno-grafičke motive, sigurno će ih istog trena zavoljeti kad pogleda Erdemovu resort-kolekciju za 2013. Bijela čipko, zbogom! Stiže sanjarskoplava čipka

Čipka je definitivno \"in\" ove sezone, i to bijela, te se ovo ljeto mora naći u ormaru svake trendseterice koja redovito prati modu. No u modnoj kući Erdem hrabro su odlučili promijeniti modna pravila i napraviti nešto novo za resort-kolekciju iduće godine. Njihov as u rukavu plava je čipka, kojoj ponekad u modnoj igri uskače razigrana ružičasta.

Osim što se poigrao čipkom u boji, Erdem Moralioglu u resort-kolekciji za 2013. ipak je slijedio lajtmotiv svoje modne kuće te kreirao ženstvene kreacije sa šarenim printovima koje nijednu damu neće razočarati. U predivnoj kolekciji ističu se haljine i suknje inspirirane šezdesetima koje pršte prigušenim seksepilom, a grafički uzorci, šareni cvjetni motivi i vladajuća plava boja neće vas ostaviti ravnodušnim. Tu je i još jedan dodatak: vintage kupaći kostimi. U galeriji pogledajte ženstvenu Erdemovu kolekciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije