Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni olimpijac

Jakovu Faku cura je za medalju pripremila šampanjac i cvijeće

Jakov Fah
Željko Lukunić/Pixsell
27.02.2010.
u 17:23

Novi šminkerski automobil olimpijca vozit će i njegova ljubav Matea Korenić, studentica menađmenta iz Rijeke koja kao ni Fah nije baš previše rječita o njihovoj vezi

Mateu Korenić (21), djevojku Jakova Faka, u malom Mrkoplju svi znaju. Kako ga je ispratila s glavnog trga u mjestu, tako ga je i dočekala na Plesu, stišćući buket cvijeća u ruci. Brončanu medalju osvojio je na Valentinovo, a prva reakcija, prije penjanja na pobjedničko postolje, bila je – zahvala njoj i roditeljima.

– Moja je majka iz Mrkoplja, ja sam iz Rijeke, tamo studiram. Bili smo ovo ljeto zajedno u Novalji, ali ne želim previše govoriti o našoj vezi – kazala je simpatična Riječanka.

Studira na opatijskom Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, a svog 22-godišnjeg dečka često gleda na TV-u.

– Za vrijeme njegovih nastupa živciram se, no na dan kada je osvojio broncu kupili smo ujutro šampanjac, imali smo osjećaj da će nam trebati – dodala je Matea. Prije odlaska na doček u svoj Mrkopalj, preuzeli su zajedno ključeve novoga sponzorskog citröena.

– Naravno da ću joj dati da vozi novi auto, ima vozačku, nema nikakvih problema – kazao je Jakov, koji je sam odabrao žuto-crnu kombinaciju novoga šminkerskog aduta francuskog proizvođača, kojim žele privući kupce legendarnog minija. Jakov je na upotrebu dobio i srebrni C5, a njega će koristiti za odlaske na pripreme i utrke. Kao ni roditelji Mario i Jasminka, tako ni djevojka s njime ne ide na natjecanja. Sin kaže da mu je lakše tako, a slaže se i tata Mario. Nisu bili s njime ni u Vancouveru.

– Bolje da je sam sa svojom ekipom, nego da razmišlja još i o tome gdje smo mi ostali – objašnjava otac Mario, za kojeg sin tvrdi kako mu je najveća potpora u sportu i životu.

– Teško nam je biti rastavljenima većinu godine, ali upornošću sve uspijevamo, glavno je napraviti dobar raspored – zaključio je Jakov prije nego što ih je odvezao kući.

Komentara 5

OB
-obrisani-
02:58 28.02.2010.

\"Cura\" ili djevojka? I koji je to Fah sto ne prica?

KR
kroon
10:10 28.02.2010.

ne znam zasto ali Jakov me podsjeca na Brad Pita

AN
Andreeejjj
19:55 27.02.2010.

Sada nasi hrvatski navijaci komentiraju i savjetuju FAKA, pa cak i vrijedjaju ukoliko bi nastupao za Sloveniju? FAK neka odabere za koga ce skijati, to je samo njegovo osobno pravo, pa naravno da decko treba gledati i na financijsku stranu,, jer je karijera vrhunskih sportasa kratka! Da je kod nas u HRVATSKOJ trenirao i skijao, nikada ne bih dosao do medalje... Hvala susjedima slovencima za uslove i znanje! ČESTITKE FAKU!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije