Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran

Izvrsni restorani na svakom su koraku, a resi ih velika ljubaznost

'Zadar, turisticka patrola, 01.08.2011.'
'Fotodesk /Vecernji list'
02.08.2011.
u 12:00

Pozornost nam je privukla puna terasa gostiju već u popodnevnim satima, ali i miris roštilja koji se uzdizao s druge strane vrta

U Zadru zaista ne treba trošiti vrijeme na pronalaženje izvrsnih restorana. Ima ih na svakom koraku u svakom dijelu grada. Turistima preostaje samo da izaberu koji im odgovara po izboru hrane i po cjeniku. Šetajući gradom na Boriku, nedaleko od hotelskog kompleksa, u jednoj ulici prepunoj obiteljskih kuća s velikim parkiralištem našli smo restoran "Mijo".

Pozornost nam je privukla puna terasa gostiju već u popodnevnim satima, ali i miris roštilja koji se uzdizao s druge strane vrta u kojemu su kuhari pripremali jelo za goste. Gusta juha od gljiva, koja mi je bila potrebna za okrepu, izvrsna piletina, sa salatom, prilogom i dva pića, stajala je samo 121 kunu. Obrok je bio ukusan, a jednako tako bilo je izvrsno osoblje restorana koje se s jednakom pažnjom brine o svakom gostu bez obzira na to bila na njegovu stolu piletina sa žara ili najskuplja riba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije