Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLI TO RADITI

Iznajmljuje svog muža drugim ženama: 'Pomaže im oko popravaka u kući i to nam donosi dosta novaca'

Shutterstock
30.06.2022.
u 09:30

Ispričala je kako je njezin muž renovirao njihov dom, tako što je sam napravio krevete po mjeri za sebe i suprugu, te za djecu. Opremio je i kuhinju tako što je izradio stol u blagovaonici i ukrasio pločice, a oslikao je i neke zidove u kući

Britanka Laura Young odlučila je sa svojim mužem pokrenuti vlastiti biznis, pa ga tako 'iznajmljuje' drugim ženama. Majka troje djece dobila je ideju za posao nakon što je slušala jedan intervju u kojemu je muškarac ispričao kako zarađuje za život izrađivanjem namještaja za druge. Naime, njezin muž James je talentiran za popravke i izradu stvari u kući i oko nje, pa je došla na ideju da bi te usluge mogli ponuditi i drugim ljudima, piše The Sun.

Ispričala je kako je njezin muž renovirao njihov dom, tako što je sam napravio krevete po mjeri za sebe i suprugu, te za djecu. Opremio je i kuhinju tako što je izradio stol u blagovaonici i ukrasio pločice, a oslikao je i neke zidove u kući. 

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost

1/15

- Zaista je dobar u svemu, oko kuće i vrta, a i voli to raditi pa sam pomislila zašto ne iskoristiti te vještine i zaraditi nešto dodatnog novca sa strane - rekla je. 

Pokrenula je web stranicu 'Unajmi mog spretnog muža' i reklamirala se na Facebooku i nekim aplikacijama, a broj upita ju je iznenadio. Velika većina njih mislili su da je to sjajna ideja, te su mnogi pisali kako ih građevinari odbijaju jer ne žele raditi neke sitne poslove po kući, a James takve stvari radi najbolje, kaže Laura. 

James po skici može izgraditi krevet na kat za djecu, kao i namještaj po mjeri koji je idealan za obitelj, a izvrsno mu ide i izgradnja polica i postavljanje raznih stvari. Prije dvije godine bio je prisiljen dati otkaz kao noćni čuvar u jednom skladištu, jer je Laura trebala pomoć s brigom oko djece, od kojih su dvoje autistični. S obzirom da su im potrebni novci, ovakav izvor dodatne zarade zaista im pomaže.

- Oduvijek je imao veliki interes za izgradnju i popravljanje. Taj interes je iskoristio za izgradnju vlastitog obiteljskog doma, a pomaže i prijateljima i obitelji. Njegov trenutni kućni projekt je izgradnja vanjske kuhinje za ljetne dane. To ga jako veseli - dodala je. 

Istaknula je i kako pokušavaju cijene usluga držati što manjima jer razumiju što znači imati ograničen budžet. Poslove naplaćuju otprilike oko 35 funti (oko 300 kuna) i ne odbijaju nijedan, čak i ako se radi samo o postavljanju televizora ili roleta. Također, daju popuste osobama s invaliditetom i osobama starijim od 65 godina. 

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'  

Komentara 1

TE
texas
09:58 30.06.2022.

super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije