Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODA

Izabrani finalisti Fashion Incubatora

arhivska
Davor Javorović/PIXSELL
15.10.2013.
u 14:01

Svoje kolekcije na pisti trinaestog najvećeg modnog natjecanja za mlade dizajnere u Hrvatskoj prošetat će 9. studenoga u Osijeku

Zagrepčanka Marija Vijakčić te Vedrana Mastel, dizajnerski dvojac Petra Vuletić iz Splita i Saša Hortiga iz Đakova, Riječanka Valentina Tolokononu i Zorica Vlatković iz Velike Gorice, finalisti su ovogodišnjeg Fashion Incubatora. Svoje kolekcije na pisti trinaestog najvećeg modnog natjecanja za mlade dizajnere u Hrvatskoj prošetat će 9. studenoga u Osijeku.

Njihove radove kao najbolje ocijenio je stručni žiri u kojem su sjedili osječka dizajnerica Lidija Pihler – Yuniku i dizajner Teo Perić te urednica jednog modnog magazina. Svojom kreativnošću "potukli" su konkurenciju. Na natječaj Fashion Incubatora pristiglo je više od 30 radova. Pobjednika ovoga najvećeg modnog natjecanja za mlade dizajnere, kao i do sada, očekuje novčana nagrada 10.000 kuna te nastup na zagrebačkom Cro-a-Porteru.

>> Tatjana Pantoš pobjednica 12. Portanova Fashion Incubatora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije