Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skrivene ljepote

Izabrali ste Sj. Velebit i Đurđevački pijesak za najbolje fotke

skrivene ljepote
11.09.2012.
u 11:54

Najzanimljivije fotografije objavljivali smo u našim fotogalerijama, a su naši čitatelji proteklih tjedana glasovali za najbolju fotografiju u našoj finalnoj anketi.

Tijekom cijelog ljeta primali smo vaše fotografije na temu "Skrivenih ljepota Hrvatske", a sada objavljujemo konačne pobjednike.

Pristiglo nam je više od 1000 fotografija naših čitatelja iz svih kutaka Hrvatske, a objavljeno ih je više od 500! Najzanimljivije fotografije objavljivali smo u našim fotogalerijama, a su naši čitatelji proteklih tjedana glasovali za najbolju fotografiju u našoj finalnoj anketi.

Objavljujemo pobjednike iz ankete:

PRVA NAGRADA:  Sjeverni Velebit (Zavižan) - autorica Nataša Mubrin - ocjena 4,6  (1010 glasova)

DRUGA NAGRADA: Đurđevački pijesak  - autor Željko Car - ocjena 4.6 (912 glasova)

Obje fotografije imaju prosječnu ocjenu 4,6, ali Sjeverni Velebit je dobio više glasova. 

Prva nagrada je Sonyjeva videokamera: Sony HDR-GW55VE.  Druga nagrada je fotoaparat: Sony DSC-H90

Nagrade je sponzorirala Sancta Domenica.

>>Dobitnici svoje nagrade mogu preuzeti u zgradi Večernjeg lista u Oreškovićevoj 6H/1 u Zagrebu (na porti pitati za nagradu Skrivene ljepote Hrvatske)

Komentara 9

LK
Lopovi_KRADEze
13:37 11.09.2012.

Uh, pa nema jedne od najljepsih prirodnih jlepota iz Hrvatske da se glasa, nema nigdje slike od Antonije Mišure

HO
Hortator
13:43 11.09.2012.

Moram reći da sam pratio galerije i mogu reći da ovaj tko je izabrao ove fotografije nema pojma o fotografiji i da nema uopće ukusa. Pa ovdje ne znaš za šta bi glasao sve neki prosjek, a bilo je odličnih fotki. Katastrofa....... ma mislim neka se sam onaj tko je ovo izabrao zapita šta je to ukus.

DU
Deleted user
12:17 11.09.2012.

Sony HDR-GW55VE a zasto je ova kamera na ovom linku sto ste dali 4200 kuna u engleskoj je ova kamera oko 350-70 funti, oko 2700 -3000 kuna i u engleskoj je to cetvrtina prosjecne place

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije