Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
‘Ples sa zvijezdama’ U finalu showa dat će sve od sebe

Ivana i Gordan Kožulj i kada se svade i ne pričaju znaju da će zauvijek ostati skupa

ples sa zvijezdama
HRT
16.12.2009.
u 16:20

Plivačkom asu na plesnom podiju mentorica Ana Herceg je autoritet, ali kod kuće ne pleše kako supruga Ivana svira, već je sve stvar dogovora.

Gordan Kožulj (33), finalist showa “Ples sa zvijezdama”, definitivno je miljenik publike. No na pitanje očekuje li pobjedu, Gordan je diplomatski odgovorio da je za njega nezahvalno bilo što očekivati te dodao da jedino u što može biti siguran i to svima obećati jest da će se za finale pripremiti što je bolje moguće. Na plesnom podiju fantastično se poklopio sa svojom učiteljicom Anom Herceg (23) i ondje je ona za njega autoritet i gazda.

Ali zato kod kuće plivački as i diplomirani politolog ne pleše onako kako supruga Ivana (33) svira. U braku su šest godina i imaju sinove Tomu (5) i Luku (3). Izvrsno se slažu i brak im je pun razumijevanja, ali, kao i svi ljudi, i oni upadaju u razmirice i teška razdoblja. Za magazin Story Gordan je rekao da se on i stomatologinja Ivana ne svade zbog drugih ljudi, nego zbog iscrpljenosti poslom i čuvanjem djece. No i kada se posvade i ne pričaju, znaju da će zauvijek ostati zajedno pa su te svađe kratkog vijeka. A to što je zgodan mnogim ženama Gordanu je simpatično, iako zna da postoje i ljepši od njega. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije