Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

'It' kombinacije za godišnji odmor

Zadar: Turisti u šetnji gradom
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/8
PR
Autor
PR članak
25.07.2023.
u 12:14

Za plažu, osim kreme za sunčanje, obavezno ponesite veliki šešir i sunčane naočale koje će vas štititi od jakog sunca

Napokon je došlo vrijeme za godišnji odmor! Plaže, sunce, kupanje i sunčanje postat će naša svakodnevica, a obavezno je i napraviti nekoliko dobrih fotografija za Instagram. Osim odmora i uživanja, ponekad će se naći vremena za ispijanje kave uz more ili odlazak na večeru u dobar restoran, a za sve to potrebno je dobro isplanirati outfite. Ključna stavka svakog odlaska na putovanje je dobra priprema, a to uključuje i odabir trendi komada kojima ćete kreirati odličan ljetni outfit. Zbog visokih temperatura to su najčešće ležerne i laganije kombinacije, inspirirane boho stilom, a u nastavku donosimo nekoliko ključnih trendova ove sezone.

Jarke boje u prvom planu

Foto: Promo

Već znamo da su ljeti vesele boje uvijek IN jer odgovaraju našem raspoloženju i sunčanom vremenu. Tako i ove godine prevladavaju jarke boje poput žute, plave, zelene i koraljne, a sve se odlično mogu kombinirati i pristaju ljetnim outfitima. Za dnevne ili večernje šetnje odaberite lagane maxi haljine u kojima ćete se osjećati ugodno ili kratke hlače u boji ili veselom uzorku. Ljeti je često manje-više pa svaki outfit možete istaknuti nekim modnim dodatkom poput efektne torbice, nakita ili sunčanih naočala. Od obuće birajte udobne komade poput sandala, natikača, espadrila ili tenisica u bijeloj boji.

Dan na plaži

Za plažu, osim kreme za sunčanje, obavezno ponesite veliki šešir i sunčane naočale koje će vas štititi od jakog sunca. Pravi morski look postignite spajanjem bijele i plave boje, na primjer u kombinaciji kupaćeg kostima i prozračnog kaftana. Sve povežite udobnim natikačama i velikom torbom za plažu u koju će vam stati sve potrebne stvari, a od nakita odaberite nanogicu – must have ljetni dodatak!

Foto: Promo

Muškarci ove sezone mogu odabrati vesele kupaće gaće u raznim uzorcima, a ponekad je za odlazak do plaže dovoljno staviti laganu bijelu majicu koja će se super uklopiti za casual look.

Neka vam godišnji odmor ove godine bude najbolji do sada uz top modne komade. Inspiraciju pronađite u ponudi brendova Replay, ALDO, Guess, Guess Accessories, Palmers, Zlatarna Dodić, De Rigo (Police, Fila, Yalea, Furla, Philipp Plein), Designer Outlet Croatia (Patrizia Pepe, Ted Baker, Hugo Boss, Armani Exchange, Aldo, Guess, Replay, Pepe Jeans i drugi).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?