Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesu li ovo stereotipi?

Istraživanje kaže da su vozači Audija najgori i stalno viču, a tko je najodgovorniji?

Shutterstock
07.10.2019.
u 12:02

Dokazano je tko je najbolji, a tko najgori vozač

Istraživanje je provela tvrtka koja prodaje rabljene automobile Van Monster, a otkrili su kako su upravo vlasnici njemačke marke automobila Audi najmanje pošteni i najmanje brinu o drugima u prometu, piše Lad Bible. 

Vozači Audija su proglašeni tako najgorim vozačima, ali su također proglašeni i nemarnima, a 2 000 ljudi koje je sudjelovalo u istraživanju je otkrilo i kako se ovi vozači najčešće parkiraju preko dva mjesta za parkiranje, a također sudjeluju u 17 od 33 prekršaja te najčešće viču na druge vozače i bacaju stvari kroz prozor. 

S druge strane, pokazalo se kako su vozači Volva najodgovorniji i isto tako voze najsigurnije, dok su vozači Seata skloni nervozi na cesti. Vozači Mazde su oni koji najviše psuju. 

Osim toga, vozači BMW-a su u jednom istraživanju proglašeni najbahatijima u prometu. Upravo se za ove vozače misli da slijede svoj životni stil, a svoje automobile vrlo rado pokazuju drugima. Vozači Mercedesa žele svojom pojavom pokazati dominantnost, ali i stručnost, a novija istraživanja pokazuju kako posvećuju pažnju i sigurnosti. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar slavonac55
slavonac55
16:05 21.10.2019.

Iz ličnog iskustva potvrđujem da vozači mazde psuju,a dodao bi i da dosta piju.

ZA
zagi101
11:45 21.10.2019.

općenito vozači crnih njemačkih limuzina su najbahatiji u prometu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije