Istine i laži: Špek, pršut i čvarci uključeni u zdravu prehranu
Otkako su nutricionisti počeli preporučivati smanjenje unosa masnoća, u svijetu se dogodila epidemija debljine, dijabetesa i srčano-žilnih bolesti
Komentari 2
02
Od pamtivjeka se kod nas jeo i pršut i mast i čvarci...pa smo živi generacijama al kak mi se vidi eu kaže nema više špeka,pršuta,kulena....i... krepali bumo od gladi ili bumo sušili i dimili golubove jel za drugo nebumo imali.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Završiš nutricionizam u Švedskoj, uvjeriš se kako smiješ jesti što god želiš samo da je domaće i napišeš knjigu o tome...genijalno, a ljudi će je kupovati jer malo tko je spreman prihvatiti činjenicu da je potrebno promjeniti loše navike i učinit nešto za svoje zdravlje. Anita Šupe je velikoj zabludi, kao da nema ljudi koji jedu baš tako pa ih zadesi moždani ili srčani (ja poznajem barem dvoje), a to je isključivo bolest koja zadesi ljude s gomilom životinjske masti u krvi. Ona će to valjda tek shvatiti kad počnu problemi sa 50-60 godina ili ranije, a do tada će previše ljudi uvjeriti u svoju \"istinu\".