Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepota

Isprobajte sjajilo koje u dodiru sa vašim usnama mijenja boju!

Diva
Foto: VL
1/4
09.01.2020.
u 11:47

U subotu 11. siječnja, uz novu Divu darujemo vam jedan 'must-have' proizvod kozmetike Catrice!

CATRICE - čista želja za životom: inspirativan, zarazan, različit.

Svjetski make-up brend Catrice nikada ne propušta niti jedan trend, must-have ili detalj. Uz uvjerljivi asortiman, veliki izbor boja kao i klasičnim nijansama za različite postao je nezaobilazan izbor make-up infulencerica.

Zbog premium pakiranja, kvalitetnih proizvoda i odličnih cijena nalazi se u make-up torbicama žena diljem svijeta. Uz novi broj Dive u subotu 11. siječnja potražite najpoželjnije Catrice proizvode i izaberite onaj savršeni za vas!

Koji Catrice proizvodi dolaze uz novu Divu?

Šminka za lice

Foto: VLm

Re-touch Light - reflecting korektor
Kremasti, lagani korektor za svježi izgled: reflektirajući pigmenti i srednja prekrivenost kombinirana s hidratizirajućim sastojcima skrivaju sjene ispod vaših očiju, te druge male nepravilnosti. Njegova nježna tekstura savršeno pristaje osjetljivoj koži oko očiju.

Light specturm strobing brick
Puderasti highlighter s pet različitih nijansi dolazi u tri sheme boja, koje se mogu nanositi samostalno ili u kombinaciji za postizanje shimmering završetka. To naglašava vaše najbolje osobine i čini kožu lijepom i glatkom s dodatnim sjajem.

Šminka za usne

Foto: VLm

Charming Fairy sjajilo za usne
Sjajilo za usne sa specijalnim efektom. Lila tekstura reagira na PH vrijednost usana i boji ih u jedinstvenu rozu nijansu sa holografskim odsjajem.

Prisma lip glaze sjajilo za usne
Cijeli spektar sjajnih usnica naglašen je Prisma Lip Glaze sjajilom. Nanijeto samostalno ili na ruž za usne,ovaj proizvod za usne s aplikatorom sjajila postavlja intenzivne, prizmatičke i holografske efekte. Za upečatljiv izgled!

Šminka za oči

Foto: VLm

Stix sjenilo za oči
Profesionalno stik sjenilo za oči sa inovativnim trokutastim vrhom za preciznu aplikaciju. Vodootporna premium tekstura traje do 12 sati. Otporno na znoj i praktično za nanošenje. Sa svjetlucavim i metalik efektima.

SpectraLight Glow paleta sjenila za oči
Glamour Trio. Ovaj posebni set sjenila sadrži tri zapečena highlighting sjenila s jednom metalik i dvije holografske teksture za make-up s dodatnim sjajem. Zahvaćaju cijeli spektar svjetlosti. Za sjajne oči!

Rock Couture tekući tuš za oči
Rock On - s atraktivnim Rock Couture tekućim tušem za oči. Tekući Eyeliner sigurno privlači dosta. Zahvaljujući vrhunskom aplikatoru, kreativne mogućnosti su beskrajne.

Filer za obrve - Perfecting & Shaping Gel
Ovaj prirodno obojani gel oblikuje, definira i popunjava obrve za definiranje očiju za zdrav i prirodan izgled. Integrirana vlakna popunjavaju male praznine i nepravilnosti. Neutralna boja paše svim tipovima i bojama obrva. Jednostavan za upotrebu i brzo sušeći bez razmazivanja pruža vašim očima prekrasan, očaravajući izgled.

Super beauty savjete koji će vam pomoći u stvaranju prekrasnog makeupa pronađite na Catrice web stranici!

U paketu sa Divom i Večernjim potražite jedan Catrice proizvod koji će biti savršen upravo za vas!

Samo na kioscima u subotu 11. siječnja.

Požurite se, jer količine su ograničene!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije