Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjetuje kuharica
Povratak na članak

"Isprobajte ovaj 'hack' s kojim mljeveno meso svaki put bude sočno i mekano, bez 'gumene' teksture"

Dok se priprema, mljeveno meso ispušta puno tekućine, pa je teško postići lijepu karamelizaciju i zapečenost, ali ovaj će trik sa sodom bikarbonom rješiti taj problem.

Komentari 1

NO
No1
06:52 20.09.2022.

Jos samo ostaje pitanje koliko ti je bitna tekstura, a koliko okus. Toliko o strucnjacima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.