"Isprobajte ovaj 'hack' s kojim mljeveno meso svaki put bude sočno i mekano, bez 'gumene' teksture"
Dok se priprema, mljeveno meso ispušta puno tekućine, pa je teško postići lijepu karamelizaciju i zapečenost, ali ovaj će trik sa sodom bikarbonom rješiti taj problem.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Jos samo ostaje pitanje koliko ti je bitna tekstura, a koliko okus. Toliko o strucnjacima.