Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Isplanirajte aktivno ljetovanje na Opatijskoj rivijeri

Foto: Liburnia
1/21
29.06.2021.
u 14:01

Niz aktivnosti i programa očekuju vas u Liburnia Hotels & Villas

Neovisno o tome jeste li ljubitelj planinarenja, morskih dubina ili tražite neki drugi oblik uzbuđenja, Opatijska rivijera je i ovo ljeto pravi izbor za sve obožavaoce aktivnog turizma, prirode i adrenalina. Opatija i obližnje destinacije pripremile su kombinaciju opuštanja i aktivnog odmora u netaknutoj prirodi. Sve više ljudi tijekom odmora želi aktivno uživati i doživjeti nova iskustva, a izdvajanje vremena za vježbanje, sport i druge rekreacijske aktivnosti može vam poboljšati čitav odmor i učiniti ga još ugodnijim.

Aktivni odmor je najbolji, najzdraviji i najzabavniji način ljetovanja pa su, imajući to na umu, Liburnia Hotels & Villas svojim gostima omogućili odabir između niza aktivnosti i programa u hotelima u kojima su smješteni, ali i destinaciji. Otkrijte jedinstvenost Učke i Gorskog Kotara mountain bikingom na Učki i u Gorskom kotaru, a šarm Opatijske rivijere nordijskim hodanjem i planinarenjem po stazama. Sportovi na vodi poput jedrenja, parasailinga i pustolovina kajakom, očekuju sve one koji žele osjetiti uzbuđenje i adrenalin. Svu opremu za aktivno ljetovanje, poput bicikala i štapova za nordijsko hodanje gosti mogu unajmiti u Liburnia Hotels & Villas hotelima.

Foto: Liburnia

Liburnia Hotels & Villas najavili su mnogobrojne atrakcije u sklopu svojih hotela, a do 15. rujna hoteli Ambasador, Heritage Hotel Imperial, Hotel Palace Bellevue, Villa Abbazia, Admiral, Ičići, Excelsior i Marina nude i bogati izbor aktivnosti koje uključuju pilates, body workout, keep fit, aqua aerobic, jogu, školu trčanja, tematske šetnje i nordijsko hodanje. U hotelima možete oblikovati svoje tijelo sustavom vježbi snage i istezanja ili opustiti se uz jogu te tematsko šetanje. Također, od 1. srpnja do 31. kolovoza i turističko naselje Medveja u ponudi ima program aktivnosti kao što su stretching, keep fit, pojedinačne i ekipne sportove i nordijsko hodanje. Neka vaš odmor bude potpun! Zabilježite svoje najljepše trenutke opuštanja upravo u jednom od hotela po vašim željama.

Opatijska rivijera godinama je omiljena destinacija za najljepše trenutke odmora i opuštanja. Aktivnosti u hotelima LRH obećavaju zabavan i ispunjen odmor, a visokim higijenskim standardom i sigurnost gostiju. Gostima je osigurana mogućnost PCR ili antigenskog testa prije povratka u matičnu zemlju te je veliki broj zaposlenika cijepljen. Osim sigurnosti, LRH je prepoznao i važnost fleksibilnosti koju nudi svojim gostima stoga su maksimalno prilagođena pravila rezervacije i otkazivanja. Cijelo osoblje posebno je obučeno kako bi se osigurala sigurnost gostiju bez odricanja od udobnosti i vrhunskog gostoprimstva. Isplanirajte svoje ljetovanje iz snova na vrijeme, a više o aktivnostima i sadržajima hotela Liburnia Hotels & Villas istražite na www.liburnia.hr.

Ključne riječi

Komentara 2

NE
NenadMladenovic
23:16 29.06.2021.

Opatija.... ne hvala. Samo krš i kamen. Skupo.....mnogo skupo.

Avatar salaso
salaso
12:51 30.06.2021.

nema bez 500 kn na dan po osobi u tim hotelima.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije