Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ispecite umirovljenički kruh uz kuharicu za treću životnu dob

kuharica (1)
Foto: VL
1/3
PR
Autor
PR članak
01.03.2013.
u 16:38

Doznajte kako pripremiti zdrav, hranjiv i ukusan obrok za vrlo malo novaca

Za kratko vrijeme i bez posebnog kulinarskog znanja možete svakodnevno pripremiti zdrav, hranjiv i ukusan obrok koji vas neće puno koštati. Upravo su takvi recepti, ali i savjeti, dr. Joška Kalilića čija je kuharica Prehrana i medicinski savjeti za treću životnu dob konkurirala za najbolju na svijetu u kategoriji Zdravlje i prehrana.

Vrijedno i opsežno izdanje poznatog splitskog liječnika objavljujemo u tri dijela od kojih će se prvi moći kupiti ekskluzivno uz Večernji list u nedjelju po cijeni od 6 kuna. U prvom dijelu donosimo zdrave recepte za juhe, kruh i razne priloge vrijednih hranjivih sastojaka te s optimalnim brojem kalorija. Naučite napraviti takozvani umirovljenički kruh koji po potrebi možete i zamrznuti, a koji dr. Kalilić i sam najčešće priprema. Ipak, riječ je o receptima i savjetima primjenjivima za sve generacije budući da im je najvažniji naglasak – zdravlje.

A ono je važno u svakoj fazi života, dakako. U drugom dijelu kuharice, dostupnom u nedjelju, 10. ožujka uz Večernjak, objavljujemo recepte za jela od ribe i morskih plodova, mesa te kreativne i jednostavne ideje za slastice. U trećem i posljednjem dijelu, dostupnom u nedjelju, 17. ožujka uz Večernjak, donosimo medicinske i praktične savjete dr. Kalilića kroz koje možete saznati zašto se banana naziva voćem mudrih, deblja li i koliko alkohol, kako možete provjeriti svježinu jaja koja ste kupili, ali i napraviti svoju orahovicu, naučiti koliko kalorija ima koja namirnica, što sve točno sadrži u sebi i još mnogo korisnih i provjerenih informacija ovog stručnjaka.

U nedjelju, 3.3. ne propustite 1. dio kuharice dr.Joška Kalilića za samo 6 kuna uz Večernji list.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?