Iskusni chef Filip Horvat: 'Medvjeđi luk možemo grilati, raditi rižoto ili salatu, napraviti ulje'
Okus gorkih divljih šparoga sa slatkim škampima prisutnost medvjeđeg luka može samo poboljšati i dignuti u visine, do neodoljivog risotta. Nije mi se jednom dogodilo da je gost, nakon što bi pojeo jedan, odmah naručio drugi risotto
Komentari 2
BO
Tko te vise stavlja u te novine.daj se odi lijeciti.sve sami chefovi u Hr.nrmas pojma n8 da si ziv
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
piskarala u vecernjem papaju u tom restacu? nema drugog razloga za ove 'neplacene' objave.