Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte
Povratak na članak

Iskusni chef Filip Horvat: 'Medvjeđi luk možemo grilati, raditi rižoto ili salatu, napraviti ulje'

Okus gorkih divljih šparoga sa slatkim škampima prisutnost medvjeđeg luka može samo poboljšati i dignuti u visine, do neodoljivog risotta. Nije mi se jednom dogodilo da je gost, nakon što bi pojeo jedan, odmah naručio drugi risotto

Komentari 2

DU
Deleted user
10:06 20.04.2021.

piskarala u vecernjem papaju u tom restacu? nema drugog razloga za ove 'neplacene' objave.

VL
BO
Bozidarmarinavugrinec
13:22 25.04.2021.

Tko te vise stavlja u te novine.daj se odi lijeciti.sve sami chefovi u Hr.nrmas pojma n8 da si ziv

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.