Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE NA JEDNOM MJESTU

Iskoristite sniženja i počastite se shoppingom, a mališane razveselite radionicama u Arena Centru

Foto: Idejomat
1/5
25.07.2019.
u 14:33

Moda, ljepota, hrana, ali i nezaboravni zabavni sadržaji za najmlađe, sve na jednom mjestu

Neodoljivi popusti na proizvode popularnih modnih i sportskih brendova, kozmetičke proizvode, modne dodatke i nezaboravna druženja i zabava za najmlađe, sve to na jednom mjestu možete pronaći u Arena Centru. Pritom osvježenje možete pronaći u nekom od barova, ali i spasiti se od kuhanja i fino jesti – ovdje vas očekuje bogat izbor fast food restorana, meksička i talijanska kuhinja, Wok te izvrsni
deserti.

Idealno je vrijeme za shopping, jer sezonski popusti idu i do 70 posto pa možete obnoviti garderobu po zaista povoljnim cijenama. I do 50 posto padaju cijene Converse i Nike tenisica, u Massu vas čeka i do 60 posto popusta, a do čak 70 posto ide sniženje na kolekciju proljeće/ljeto u trgovinama United Colors of Benetton, cipele Pittarosso, dječju odjeću brenda Idexe, i još mnogo toga.

Foto: Idejomat

Ako se tek spremate na godišnji odmor i trebate obnoviti zalihe kozmetike, L'Occitane je za svoje kupce pripremio odličnu akciju: Na četiri putna proizvoda možete ostvariti popust od 15 posto i dobiti poklon torbicu, a popust od 50 posto čeka vas na mnoštvo make up proizvoda u NYX Professional Makeup trgovini. Idealno je i vrijeme za kupnju nakita i modnih dodataka jer Argentum ima fantastična sniženja koji idu i do 70 posto na dio asortimana.

Val sniženja nije zaobišao ni trgovine za uređenja doma, pa tako sada možete ostvariti 50 posto popusta na kupnju nadmadraca Dormeo, ali i 30 posto popusta na novu satensku posteljinu u trgovini Family, a mnoštvo sitnica za kuću možete po fantastičnim cijenama kupiti u trgovini Pepco.

Foto: Idejomat

Arena Centar je pripemio niz radionica za najmlađe, pa tako vaši klinci mogu već ovog vikenda pohađati Školu za detektive ili kroz niz igara i radionica u okviru programa Čarobna svjetiljka na kratko vrijeme postati Aladin. U kolovozu će mališani imati priliku sudjelovati na još jednoj Ljetnoj olimpijadi, kroz igru postati Mali znanstvenici, družiti se s Cvjetnim društvom i zabaviti se na Hula partyju.Za točan raspored radionica kliknite ovdje, a na detaljne informacije o popustima u trgovinama svojih omiljenih brendova možete pronaći ovdje.

Sadržaj nastao u suradnji s Arena Centrom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije