Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Iskoristite lipanjske vikende i napunite baterije u hotelu Flores**** u Poreču

Hotel Flores u Poreču
Foto: Promo
1/5
24.05.2021.
u 15:10

S obitelji, prijateljima, u paru ili sami, svatko od nas treba odmor i opuštanje, a zahvaljujući ljepšem vremenu i povoljnijoj epidemiološkoj situaciji, sve smo skloniji razmišljanju o tome gdje bismo mogli napuniti baterije.

Lipanj je u tom smislu idealan jer nam nudi mogućnost da iskoristimo čak dva produžena vikenda pa bi uistinu bila šteta barem jedan ne provesti na moru umjesto da ostanemo doma. Grad Poreč i njegova rivijera, zahvaljujući blagoj klimi s više od 2.300 sati sunca godišnje, izuzetnoj ljepoti prirode, blizini Limskog kanala i Brijuna, bogatstvu kulturne baštine i sportsko-rekreacijskim mogućnostima, popularna su turistička destinacija i možda idealno odredište upravo za vaš sljedeći mini odmor.

Foto: Arena Hospitality Group

Ako želite smještaj u mirnom i zelenom dijelu Poreča s plažom u neposrednoj blizini, a opet da ste svega nekoliko minuta lagane šetnje u kojoj će uživati i odrasli i djeca od stare jezgre grada, idealan je Hotel Flores. Ovaj hotel s četiri zvjezdice karakterizira ugodna i intimna atmosfera te prostrane sobe od kojih svaka ima svoj balkon. Zbog atraktivne pozicije – udaljen je tek 30 metara od plaže i svega 300 metara od centra Poreča, idealan je izbor za obiteljski odmor, ali i za kraće vikend odmore. Nije važno jeste li ljubitelj dugih šetnji i opuštanja u wellnessu ili ste radije aktivni – bilo na plaži, bilo u dobro opremljenoj fitness dvorani, u Floresu ćete pronaći sve što vam treba, a u hotelskom restoranu uživat ćete u domaćim i internacionalnim specijalitetima.

Foto: Arena Hospitality Group

Svakako je važno naglasiti kako je zaštita zdravlja svih gostiju i osoblja u hotelu Flores na prvom mjestu te se poštuju sve preventivne mjere zaštite od koronavirusa i visoki higijenski standardi. Stoga možete biti opušteni i sigurni te mirno uživati u odmoru o kojem ste maštali.

Foto: Arena Hospitality Group

Saznajte više o hotelu Flores, ali i drugim apartmanskim kapacitetima kojima upravlja društvo Hostin, kao i o atraktivnim posebnim paketima za lipanjske vikende ili rezervirajte već sad svoj ljetni odmor.

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije