Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 218
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a, bolje ne može
Povratak na članak

Ipak ćemo se morati odreći pržene slanine i jaja?

Znanstvenici upozoravaju da bi prehrana bogata prženom slaninom, kobasicom pa čak i prženim jajima mogla biti preduvjet za gubitak pamćenja

Komentari 8

ME
meph
10:12 27.02.2014.

Pa koja budala peče slaninu na ulju? Domaća slanina za koju se zna odakle je došla + isto tako domaća mast, i onda gašenje večernjeg s ovakvim glupostima. Normalno da ćemo krepati od industrijskog mesa, forsirane i GMO proizvodnje, kadkad je za to i napravljeno...nabavite si negdje izvorne proizvode, od živine koja se hrani na pašnjacima/šumama, i onda nećete morati razmišljati o ovakvim glupostima

VL
DE
dexking
09:37 27.02.2014.

Ah.. da,studije su pokazale da oni od 85 godina pa naviše, ukoliko jedu ovu hranu će još brže izgubiti pamćenje...

VL
GA
gari2
10:23 27.02.2014.

prije cemo pokrepivati od pustih ljekova sto locemo

VL
Avatar bradaZG
bradaZG
10:34 27.02.2014.

Ahahahaha!!!! A na kaladontu piše da je opasan za djecu i nikom niš. A sad jajca sa špekom buju nas resetirala. Tako je. Trpajte GMO. To bu nas spasilo. Fuj špek i jajca. I luk isto. A i grah šalata. Fuj! Z bučinim uljem. Fuujjj!

VL
NK
nikola.kopjar
10:34 27.02.2014.

jedino kaj može bit štetno,, rezati špek i luk na večernjaku jer s njega i farba

VL
KA
karambita
10:34 27.02.2014.

Na ovom Vecernjaku se mogu procitati svakodnevne gluposti nadr-strucnjaka. Ovo sa slaninom je najobicnija laz narucena od bjelosvjetske mafije,treba ljude drzati i bombardirati svakodnevno sa lazima, utjerati im strah u kosti, tako da bjelosvjetska mesna mafija moze prodavati svoj skart od robe, tj. meso.

VL
AN
Antiša
17:30 27.02.2014.

I ovakve budale se zovu znanstvenici...

VL
Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
18:51 27.02.2014.

prženje(u biti termički inducirano dodatno rafiniranje) u ulju općenito nije dobra ideja. Danas je i tako dovoljno u modernim keramičkim/teflonskim posudama zapeći te namirnice bez potrebe utapanja u raznim hidrogeniziranim uljima. Sirovo maslinovo ili maslac u tragovima su bolja idejaja ako baš sama slanina nema dovoljno svoje masti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.