Ipak ćemo se morati odreći pržene slanine i jaja?
Znanstvenici upozoravaju da bi prehrana bogata prženom slaninom, kobasicom pa čak i prženim jajima mogla biti preduvjet za gubitak pamćenja
Komentari 8
Ah.. da,studije su pokazale da oni od 85 godina pa naviše, ukoliko jedu ovu hranu će još brže izgubiti pamćenje...
prije cemo pokrepivati od pustih ljekova sto locemo
Ahahahaha!!!! A na kaladontu piše da je opasan za djecu i nikom niš. A sad jajca sa špekom buju nas resetirala. Tako je. Trpajte GMO. To bu nas spasilo. Fuj špek i jajca. I luk isto. A i grah šalata. Fuj! Z bučinim uljem. Fuujjj!
jedino kaj može bit štetno,, rezati špek i luk na večernjaku jer s njega i farba
Na ovom Vecernjaku se mogu procitati svakodnevne gluposti nadr-strucnjaka. Ovo sa slaninom je najobicnija laz narucena od bjelosvjetske mafije,treba ljude drzati i bombardirati svakodnevno sa lazima, utjerati im strah u kosti, tako da bjelosvjetska mesna mafija moze prodavati svoj skart od robe, tj. meso.
I ovakve budale se zovu znanstvenici...
prženje(u biti termički inducirano dodatno rafiniranje) u ulju općenito nije dobra ideja. Danas je i tako dovoljno u modernim keramičkim/teflonskim posudama zapeći te namirnice bez potrebe utapanja u raznim hidrogeniziranim uljima. Sirovo maslinovo ili maslac u tragovima su bolja idejaja ako baš sama slanina nema dovoljno svoje masti.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Pa koja budala peče slaninu na ulju? Domaća slanina za koju se zna odakle je došla + isto tako domaća mast, i onda gašenje večernjeg s ovakvim glupostima. Normalno da ćemo krepati od industrijskog mesa, forsirane i GMO proizvodnje, kadkad je za to i napravljeno...nabavite si negdje izvorne proizvode, od živine koja se hrani na pašnjacima/šumama, i onda nećete morati razmišljati o ovakvim glupostima