Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Staračka dalekovidnost

Inovacija za dobar pogled nadohvat ruke, svim prezbiopima

Varilux X
Foto: Promo
20.09.2017.
u 15:47

Uz Varilux X suvremena tehnologija radi u službi vaših očiju! Ove progresivne naočalne leće se savršeno prilagođavaju potrebama nosioca.

Prezbiopija ili staračka dalekovidnost prirodna je pojava koja se dešava s navršenih 40 godina. Progresivi su odgovor optičke industrije na prezbiopiju ili mutan vid na blizinu, daljinu i srednju udaljenost. Ako još niste upoznati s temom prezbiopija i Varilux progresivnim naočalnim lećama kao rješenju za prezbiopiju, pogledajte ovaj članak.

Današnji prezbiopi žive sve bržim tempom, a multitasking aktivnosti zahtijevaju brzu prilagodbu i mijenjanje vizualnog fokusa. Kako bi otišli korak naprijed, shvaćajući potrebe današnje evolucije i stavljajući svoje korisnike u srce inovacija te im ponudili što bolje rješenje za prezbiopiju, Essilor kao vodeći proizvođač naočalnih leća predstavlja revoluciju u progresivima – Varilux X – novu generaciju progresivnih leća! Essilorov razvojno istraživački tim je u razvoj uključio fokus grupu od čak 3.000 prezbiopa iz cijelog svijeta, kako bi vam donjeli najbolje rješenje uz vjerodostojnu oznaku – POTVRDILI NOSIOCI.

Uz Varilux X suvremena tehnologija radi u službi vaših očiju! Ove progresivne naočalne leće se savršeno prilagođavaju potrebama nosioca od dosadašnjih Variluxa. Osiguravaju zapažanje svakog detalja u zoni nadohvat ruke i puno šire, pružaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane za generaciju nosioca koja svakodnevno koristi mobilne uređaje, računala i uvijek su "on-line". Nosioc vrlo brzo osjeti sve prednosti jednog para naočala za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za dužinu nadohvat ruke. Najsuvremenijom tehnologijom dizajna je eliminirana potreba za pomicanjem glave i traženjem komfor zone za dobar vid uz minimalni period prilagodbe.

Zato što se savršeno prilagođava potrebama moderne generacije prezbiopa, Varilux X revolucionaran je odgovor za savršeno dobar vid nadohvat ruke i život u pokretu!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije