Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebfest

Indira došla kao ratnica, Vanna zavodnički izbacila nogu

Foto: Anastazija Vržina
1/11
19.01.2014.
u 13:05

Cure iz grupe E.N.I. nespretno su se zaogrnule crnom čipkom, dok Ana Rucner pokušava izgledati elegantno. Pokušava.

Možda na Zagrebačkom festivalu koji je sinoć održan u KD Vatroslava Lisinskog nije bilo crvenog tepiha, no to nije spriječilo dame s estrade se skockaju od glave do pete. Ili barem pokušaju.

Indira je tako sinoć na Zagrebfestu u bijeloj (ratničkoj) haljini podsjetila na Madonnu iz nekog davnog vremena, dok je Antonija Šola evocirala uspomene na Britney Spears kariranom kratkom haljinicom i natkoljenkama.

Najizazovnija je bila Vanna koja je zasjala u zelenoj haljini pokazavši vitku nogu. Poznata poza? Da, nakon što je Angelina Jolie izbacila nogu lani na Oscarima teško je biti originalan u haljini visokog izreza.

Pliš možda nije najsretniji izbor, ali zelena Vanni izvaredno pristaje, a pozdravljamo i ljubičaste štikle koje su se lijepo nadovezale na tonove make up-a.

Cure iz grupe E.N.I. nespretno su se zaogrnule crnom čipkom, dok Ana Rucner pokušava izgledati elegantno. Pokušava.

Pet plus dečkima iz Belfast Fooda.

>>Ono kad bakica od 82 godine 'rasturi' crveni tepih u kožnjaku

Komentara 3

DE
denihr
11:04 20.01.2014.

jadnici...

Avatar trooso
trooso
13:22 19.01.2014.

ha, dobra, nikakva mala cura iz slovonije, ali koka ko koka je dobra

Avatar Sunčica
Sunčica
18:08 19.01.2014.

ova u kariranom je u naj trendu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije