Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prirodna medicina

Indijci tvrde da su pronašli biljni lijek protiv side

ljekovito bilje
Arhiva VL
23.01.2011.
u 12:00

Dosadašnja testiranja pokazala su da lijek učinkovito i bez štetnih nuspojava suzbija virus HIV

Indijska tvrtka za proizvodnju biljnih pripravaka Nixon Biotech Private Limited iz Punjaba objavila je da je pronašla lijek koji učinkovito suzbija virus side (HIV) i na prirodan način pomaže u liječenju te smrtonosne bolesti. Prema izjavi liječnika dr. Kanvira Goela, lijek je “vrlo obećavajući” jer se sastoji isključivo od ljekovitog bilja koje neutralizira opaki virus u tijelu bez štetnih nuspojava. U indijskom Nacionalnom institutu za istraživanje AIDS-a (NARI) kažu kako je dosadašnje testiranje lijeka pokazalo da učinkovito djeluje na sve stanice povezane s HIV-om, prenosi indijski zdravstveni portal Medindia. Navodi se i svjedočenje pacijentice oboljele od side koja tvrdi da joj se zdravstveno stanje znatno poboljšalo već nakon dva tjedna uzimanja lijeka.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Komentara 5

LI
liliZG
09:41 24.01.2011.

Naravno da za sve postoji prirodni lijek, pa kak mislite da su se prije ljudi liječili dok nije postojala industrija lijekova, samo je ona tako jaka da je u stanju uništiti sve te prirodne travare i ostale homeop. liječnike, ........ nadam se da će i njim netko doći glave jednog dana, a ne da na nama isprobavaju svoje ljekove i koriste nas ko pokusne kuniće.

ME
Melač
12:41 23.01.2011.

bravo Indija! kolijevko kulture i civilizacije!! bravo!

MI
MINERVA
09:12 24.01.2011.

Između medicinskih lijekova i biljnih pripravaka uvijek dajem svoj glas za prirodni lijek. Svaka čast Indijcima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije