Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snažna intuicija i iskrenost

Imate li slovo 'M' na dlanu? Samo ga neki imaju, a 'krase' ih ove osobine...

Shuttershock
08.06.2023.
u 07:00

Oni koji imaju M na dlanu dobri su u novinarstvu, pisanju ili obrazovanju. Osim toga, jako dobro znaju kako zaraditi novac, napredovati u karijeri, vrlo su disciplinirani i znaju sami sebe motivirati. T

Odavno ljude zanimaju razni oblici predviđanja budućnosti, među kojima se posebno isticalo čitanje iz dlana, kao vrsta drevne umjetnosti koja datira od prije nekoliko tisuća godina. Nastala je iz hinduističke astrologije, a prvi dokazi o toj praksi nalaze se u drevnim kineskim tekstovima proricanja 'I Ching'. Ova praksa se proširila Azijom i Europom, pa je Aristotel saznao za nju, a on je to znanje prenio Aleksandru Velikom koji ga je koristio za procjenu karaktera svojih vojnih časnika. To je vrlo opširna tema i mnoštvo je detalja na dlanu koji se proučavaju, a ovaj put ćemo se zadržati na linijama koje tvore slovo M, a nema ih svatko. Pogledajte svoj dlan i pronađite slovo M, ako ga imate tada ste posebni, a ovo su vaše vrline:

  • vrlo ste daroviti
  • imate jaku intuiciju
  • iskreni ste, a isto to očekujete od drugih
  • ne smetaju vam promjene u životu
  • znate prepoznati ljude koji lažu
  • poduzetni ste
  • imate karakteristike koje su odlikovale mnoge proroke i vođe
  • sreća vas prati u životu

Oni koji imaju 'M' na dlanu dobri su u novinarstvu, pisanju ili obrazovanju. Osim toga, jako dobro znaju kako zaraditi novac, napredovati u karijeri, vrlo su disciplinirani i znaju sami sebe motivirati. Također, imaju odlične liderske sposobnosti, vole rješavati misterije, a ponekad ih privlače karijere u pravu ili politici. M na dlanu simbol je bogatstva, piše na portalu davidwolfe.com.

Tako im je ugodnije: Ova četiri horoskopska znaka ne vole imati puno prijatelja

Komentara 1

RI
rijecanin84
13:33 08.06.2023.

A što ako imam ŠČ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije