Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razlika u godinama

'Imam 25, a ona 42. Može li naša veza uspjeti?'

Par
Getty Images
11.04.2019.
u 21:20

Upravo zbog osjećaja privlačnosti i povezanosti koje sada ima, muškarac je zabrinut može li njihova veza opstati zbog razlike u godinama.

Čini li razlika u godinama zaista i razliku u vezi? Može li par s većom dobnom razlikom uspjeti?

Upravo to muči 25-godišnjeg muškarca koji je započeo vezu sa 42- godišnjom ženom i tvrdi: Jako smo zaljubljeni.

Upravo zbog osjećaja privlačnosti i povezanosti koje sada ima, muškarac je zabrinut može li njihova veza opstati zbog razlike u godinama. Svoju je priču anonimno otkrio za Deidre, stručnjakinji na portalu The sun, tražeći je za savijet.

Svoju partnericu upoznao je na radnom mjestu prije četiri godine i oboje su "kliknuli" na prvu. Pozvao ju je na spoj, što ona nije dočekala oduševljeno, no kako je muškarac bio uporan, s vremenom je pristala. 

Nakon večere pozvala ga je u svoj dom i imali su sekualan odnos. Bilo je odlično, zaključio je muškarac koji je otada u vezi sa 17 godina starijom ženom i tvrdi: Zaljubljeni smo preko glave.

Par je upoznao i obitelj s obje strane i nitko nema problema s njihovom vezom i razlikom u godinama. 

Deidre mu je pojasnila kako nisu jedini par koji su u vezi s dobnom razlikom i te veze traju i sretne su. Sve dok se par osječa dobro i uživa u onome što imaju i pružaju jedno drugome, nema razloga za brigu, poručuje. 

 

Komentara 10

CA
calcaneus
22:57 11.04.2019.

Ako imas para neboj se

MS
Mr.Serator
22:47 11.04.2019.

Samo fuk frende,samo to.

ZH
Zlatousti Hrvat
22:59 11.04.2019.

Naravno, ali kad udje u menopauzu, onda si dead man walking. Vjeruj mi, znam o cemu govorim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije