Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavedite ga

Ima nešto u grudima, osmijehu i stražnjici, ali evo što će ga zapravo oboriti s nogu

zavođenje, zavodnik
Foto: Thinkstock
14.02.2014.
u 14:29

Većina muškaraca može brzo uočiti samouvjerenu ženu

Da, ima nešto i u grudima, osmijehu, stražnjici, humoru, ali ankete su pokazale da ono što ih definitivno obara s nogu jest žensko samopouzdanje.

Ono se našlo na prvom mjestu karakteristika koje ih privlače u odgovorima više od 70 posto ispitanika. Većina muškaraca može brzo uočiti samouvjerenu ženu: čvrst stisak ruke prilikom rukovanja, direktan kontakt očima, jasan i ravnomjeran glas.

Ne libite se inteligentnih šala na njegov račun dok se upoznajete, to će ih pozitivno šokirati. Također, ne mogu shvatiti žene koje ne podnose svoje tijelo. Vole visoke žene na visokim potpeticama, žene s malim grudima u pripijenoj majici i punije žene u odjeći s vodoravnim prugama. Pravi muškarci vole u svim oblicima i veličinama! Čini se da na kraju ni nema nekog razloga za manjak vašeg samopouzdanja, zar ne?

>>Žene više vole namrgođene tipove, a muškarci nasmijane žene jer su – ponizne

>>Osam stvari koje muškarac ne želi od vas nikada čuti

Komentara 1

MA
maxmaxymus1
16:22 14.02.2014.

uza sve prednosti na kraju uvijek prevlada ona sa najvećim sisama i najboljim dupetom,sve ostalo su floskule.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije