Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi put se udala sa 16 godina

Ima 25 godina i dva propala braka iza sebe: 'Mnogi me osuđuju zbog toga'

Nikia Attard
16.02.2024.
u 16:17

'Imala sam 16 godina, bila sam dijete, bila je to mlada ljubav'.

Jedna žena je otkrila da je s 25 godina iza sebe imala već dva propala braka. Nikia Attard podijelila je svoje iskustvo putem videa objavljenog na svom TikTok kanalu @mikeandnikia. Objasnila je da ima stroge kriterije kada su u pitanju muškarci i da ne bi izlazila ni s kim tko je u braku ili ima djecu. Jedan od njezinih pratitelja tada joj je poručio da je licemjerna, jer se i sama Nikia dvaput udavala, piše The Sun.

U video odgovoru na ovaj komentar, Nikia je rekla: 'Razgovarajmo o moja dva braka'. Objasnila je da je prvi brak sklopila kada je imala samo 16 godina. Rekla je da je upoznala Amerikanca i on ju je zamolio da dođe živjeti s njim u Ameriku. 'Imala sam 16 godina, bila sam dijete, bila je to mlada ljubav', dodala je.

 

@mikeandnikia Replying to @Just becca xx ♬ original sound - MIKE&NIKIA

Nikia je rekla da joj je rečeno da se mora udati za čovjeka kako bi mogla ostati u Americi te dobila zelenu kartu: 'Vjenčali smo se samo da bih mogla dobiti vizu za boravak u Kaliforniji'. Ta drugog supruga kaže da je bio putnik, a u romskoj zajednici, ako želite živjeti s partnerom morate se vjenčati s njim.

'Joe je molio i preklinjao da se udam za njega, a ja mene je lako za nagovoriti, pa smo otišli u matični ured', objašnjava, 'Dva puta koliko sam se udavala, muškarci su me molili za brak. Nikad ja nisam molila muškarca da me oženi'. Dodala je i da joj mnogi muškarci šalju poruke, ali da još uvijek nitko nije dovoljno dobar za nju.  

VEZANI ČLANCI: 

Nikijin video očito je mnoge šokirao jer je skupio preko 520.000 pregleda. Korisnici TikToka podijelili su svoja razmišljanja o Nikijinim brakovima u komentarima. Jedan korisnik je rekao: 'Ne treba se opravdavati, to nije ničija stvar osim tvoja, živi svoj život i budi sretna'. Drugi je dodao: 'Smatram da je jako tužno što si se udala dva puta, ali to zapravo nisi htjela. Nadam se da ćeš pronaći svoju pravu ljubav'.

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Komentara 1

YE
Yeah
16:28 16.02.2024.

I opet... iza sebe ima dva "propala" braka. Zašto ne dva uspješna braka??? Ako je završio, ne znači i da je propao/propali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije