Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Igrokaz za djecu „Mišić Mišo i prijatelj Gymi“

Igrokaz za djecu „Mišić Mišo i prijatelj Gymi“
Foto: Promo
1/2
09.05.2018.
u 09:11

Dječiji igrokaz „Mišić Mišo i prijatelj Gymi“ održat će se u nedjelju, 13. svibnja 2018. godine s početkom u 11.00 sati u TC Portanova, Osijek (na 1. katu centra).

Da se o koristima i dobrobitima gimnastike može progovarati i kroz interaktivni igrokaz, najmlađi Osječani će saznati već ovog vikenda.

Naime, u kreativnoj suradnji s Igraonicom Moltonkom iz Osijeka, a u okviru najave 10. izdanja Svjetskog kupa u gimnastici koji će se ove godine održati 26. i 27. svibnja u dvorani Gradski vrt, osmišljen je zanimljivi interaktivni igrokaz „Mišić Mišo i prijatelj Gymi“.

U igrokazu najmlađi će upoznati mišića Mišu koji je bio malo drugačiji od drugih miševa. Pun energije i zaigran, ali nesiguran, nestrpljiv i ... nije imao prijatelja. Poznanstvo s Gymijem, maskotom DOBRO World Cupa Osijek, otvara mu novi svijet...svijet sporta, svijet gimnastike. Igrom asocijacije mališani će naučiti koji su to najpoznatiji gimnastički elementi i sprave, a s najdražom Mišinom trenericom odradit će i kratak trening. Za sve male gimnastičare, organizatori pripremaju i nekoliko iznenađenja.

Dječiji igrokaz „Mišić Mišo i prijatelj Gymi“ održat će se u nedjelju, 13. svibnja 2018. godine s početkom u 11.00 sati u TC Portanova, Osijek (na 1. katu centra).

Foto: Promo

NAJDUŽA ŠPAGA NA SVIJETU OKUPLJA VELIKE I MALE

Dan prije igrokaza u TC Portanova, u subotu 12. svibnja, svi veliki i mali sportaši i rekreativci okupit će se na Promenadi (kod Pješačkog mosta) i točno u 18.00 sati ponovno udružiti snage kako bi svi zajedno napravili najdužu ljudsku gimnastičku špagu na svijetu.

Organizatori pozivaju mame, tate, djede i bake, ali najviše najmlađe sportaše i rekreativce da se pridruže Najdužoj špagi i sudjeluju u ovom velikom sportskom događanju.

ZA NAJMLAĐE OSIGURAN BESPLATAN ULAZ NA DOBRO WORLD CUP OSIJEK

Promocija gimnastičkog sporta i to među najmlađom populacijom, i ove godine jedan je od najvažniji zadataka organizacije Svjetskog gimnastičkog kupa. Upravo zbog toga, uz cijene ulaznica od 30,00 HRK odnosno 50,00 HRK (jedan tj. dva dana finala), djeca do 12 godina moći će nastupe najboljih hrvatskih i svjetskih gimnastičara pratiti potpuno besplatno.

Za sve posjetitelje, velike i male, organizatori pripremaju mnoštvo iznenađenja, a najsretniji će moći 26. i 27. svibnja osvajati i zanimljive nagrade. Već sada, ulaznice se mogu kupiti putem sustava ENTRIO ili putem linka https://osijekgym.com/ulaznice/.

Zgrabite svoje ulaznice, navijajte za najbolje i OSjetite gimnastiku!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije