Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje ima dima ima i vatre

Igor Štimac: Priče o vezi s Marijom Cvitanović obična su budalaština

Igor Štimac
Marko Lukunić
31.01.2010.
u 20:19

Na nedavnom koncertu u zagrebačkoj Areni Marija i Igor ponašali su se kao stranci, te su, iako su zajedno stigli na Lanište, cijelu večer ondje proveli izbjegavajući jedno drugo.

Trener NK Zagreba, proslavljeni nogometni reprezentativac i jedan od najvećih hrvatskih zavodnika Igor Štimac navodno se viđa sa šarmantnom modnom stilisticom Marijom Cvitanović. RTL-ov magazin Exkluziv prenio je da se par nedavno u jednom narodnjačkom klubu zabavljao do ranih jutarnjih sati.
– To su doista budalaštine, nema ih smisla komentirati – jezgrovit je, po običaju, bio Štimac, koji se nalazi u Turskoj na pripremama s klubom.

Igor Štimac, otkada se prošlo ljeto nakon 19 godina braka rastao od supruge, bivše misice i slikarice Suzane, kao “slobodan strijelac” postao je meta brojnih djevojaka koje su padala na njegov šarm. Spominjale su se mnogobrojne romanse, poput one s TV voditeljicom Milom Horvat, međutim Štimac ih je sve džentlmenski demantirao, čak i sada davnu priču da je Alku Vuicu dao izbaciti iz svoga diska na Braču.

Odnos između Igora i Marije Cvitanović već je dugo u krizi i, bez obzira na to što se nisu službeno rastali, odavno su popucale bračne strune koje su povezivale ovaj par. Brak Cvitanovića bio je na kušnji i kad je Marija prošlo ljeto provela u zagrljaju producenta Romana Majetića. Upoznali su se dok je kao kostimografkinja radila za njegove telenovele, a njihovi česti izlasci bili su svrstavani u kategoriju “poslovnog druženja”.

Međutim, bilo je jasno da ih vežu mnogo jače veze od obične poslovne suradnje. Prije toga njezin suprug, najbolji Dinamov strijelac svih vremena, viđan je u zagrljaju sa studenticom Andreom Kraljević. Marija Cvitanović nije bila dostupna za komentar, no ako je suditi prema riječima Igora Štimca, modna kritičarka nije iz plavog prešla u “bili” tabor.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
AnaB1982
11:06 01.02.2010.

test

Avatar vaksalainen
vaksalainen
00:31 01.02.2010.

biti s njom poslije Cvitanovica i onog drugog hahara... Ajme Igore, budi pamet.. ostavi se toga.. nadji si neku pravu curu.. Mislim ovo je Igor Cvitanovic... Ne budi lud covjece.

OB
-obrisani-
18:32 01.02.2010.

Igor Štimac: Priče o vezi s Marijom Cvitanović obična su budalaština, ja poodavno imam problema o kojima ne bi sada volija puno prićat, ali ti problemi isključuju ženski rod iz moga života!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije