Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Putovanja

Putujete na more? Karte za Čazmatrans bus možete kupiti online, a možete skinuti i mobilnu aplikaciju

Putnici kupovinom karte putem mobilne aplikacije imaju posebno rezervirana sjedala i ne moraju brinuti oko toga gdje će sjediti
24. srpnja 2020. u 15:12 1361 prikaza
Čazmatrans

I ovoga ljeta vozimo Vas na destinacije Dalmacije, Sjevernog Jadrana i Istre: Zadar, Vir, Biograd na Moru, Vodice, Murter, Šibenik, Split, Dubrovnik, Crikvenica, Novi Vinodolski, Rijeka, Poreč, Rovinj, Pula.

Sa željom da se približi modernim putnicima, Čazmatrans širi svoje prodajne mogućnosti prodajom karata online i putem mobilne aplikacije. Aplikacija je dostupna na iOS i Android uređajima, kako bi kupovina karata bila dostupna gdje god se nalazili - u žurbi u javnom prijevozu, na plaži ili kod kuće.

Putnici kupovinom karte putem mobilne aplikacije imaju posebno rezervirana sjedala i ne moraju brinuti oko rezervacije.

Kao doprinos u očuvanju prirode, online kupljenu kartu nije potrebno otisnuti, za istu je potrebno pokazati barkod voznom osoblju na zaslonu vašeg prijenosnog uređaja.

U svako vrijeme, na sve destinacije, autobusne karte kupljene u Čazmatransu, vrijede u poduzećima Čazmatrans Vukovar d.o.o., Autotransport d.d. Šibenik, Autotransport Karlovac d.d. i obrnuto.

Za dodatne popuste i pogodnosti, te kupovinu karata putem interneta informacije su dostupne na prodajnim mjestima Čazmatransa i na web stranici www.cazmatrans.hr .

Sretan put i nezaboravno ljeto želi Vam Čazmatrans.

Gorenje
Pametni savjeti
Borba protiv otpada: Bacamo hrane više nego ikada, ali postoje načini kako to smanjiti