Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Idealni pokloni za naše voljene

Rendes
Foto: Promo
1/10
09.02.2021.
u 13:22

Rendes je kao što znate stari zagrebački naziv za spoj ili čvenk, pa svi koji volite originalne i jedinstvene proizvode možete se vrlo lako  zaljubiti u čarobne artikle brenda Rendes

Dovoljno je doći  na rendes na www.rendes.hr i oduševiti ćete se ponudom ručno dekoriranih porculanskih proizvoda, kao i veselih čarapa s točkicama u specifičnim bojama.

Ukoliko želite sa svojim voljenima uživati u različitosti i kreativnosti na vašem stolu možete sami kombinirati razne boje i dimenzije tanjura, zdjelica, pladnjeva, šalica za kavu i drugih dizajnerskih artikala. Svi proizvodi su visoke kvalitete, ručno dekorirani u Hrvatskoj s postojanim bojama i perivi u perilicama, zato su namijenjeni ne samo za domaćinstva već i za ugostiteljstvo.

Foto: Arena Hospitality Group

Ljubitelji kave mogu naći veliki izbor šalica čiji oblik je dizajniran tako da šalica obogati ukus vašeg omiljenog napitka.

Nudimo i mogućnost personalizacije porculanskih proizvoda sukladno idejnim rješenjima kupaca. 

Mašta i kreativnost mladog tima daje prednost suradnji s domaćim partnerima, pa time dolazi obogaćenost ponude s novitetima i novim dekorima.

Foto: Arena Hospitality Group

Ako želite razveseliti voljenu osobu odvedite je na rendes s proizvodima brenda Rendes i sigurno će naći lijepi poklon koji će je stalno podsjećati na ljubav!

Posjetite naš Instagram profil rendes_design ili nas potražite na web stranici www.rendes.hr

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije