Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanja

Idealna žena nosi crveno, ima smeđu kosu i uspješna je

Natalie Portman (1)
Press Association/PIXSELL
17.12.2012.
u 17:53

Dama iz snova svakoga muškarca uvijek se smije njegovim šalama, nasmiješena je, ima smeđu kosu, velike grudi, dugačke noge, uske bokove, a iznimno je važno da ima i mala stopala

Časopis “Men’s Health” objavio je da znanost pokušava pomoći muškarcima da stvore sliku o idealnoj ženi. Skupili su rezultate znanstvenih istraživanja i objavili 11 kriterija koji čine idealnu ženu. Dama iz snova svakoga muškarca uvijek se smije njegovim šalama, nasmiješena je, ima smeđu kosu, velike grudi, dugačke noge, uske bokove, a iznimno je važno da ima i mala stopala. Muškarce također više privlače žene koje nose crvenu odjeću ili jarkocrveni ruž. No postoje i neke druge karakteristike koje čine žene privlačnima. Tako je Journal of Sex Research objavio da muškarci kod žena cijene inteligenciju, obrazovanje, ali i sklonost da se gradi karijera i zarađuje novac. No ipak, tvrde istraživači, muškarci ne žele da žena zarađuje više od njih i da prehranjuje obitelj.

>> Za čime muškarci tragaju? Oni znaju da savršena žena ne postoji

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:23 18.12.2012.

To je žena za koju se može reći da je izvana gladac, iznutra jadac.

PL
pletenica
11:35 19.12.2012.

duge noge i mala stopala? E pa to teško ide zajedno :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije