Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

I hrvatski influenceri pridružili se natjecanju HELL Boxing Kings

HELL Boxing Kings
21.05.2024.
u 14:01

Atraktivna Ela Jerković, „zadrugar” Filip Car i LayZ hrvatski celebrity predstavnici u boksačkom turniru i u borbi za 100.000 USD

Na zagrebački izbor za međunarodni boksački turnir HELL Boxing Kings od više od tisuću prijavljenih u Hrvatskoj, na temelju preliminarnih selekcija, pozvano je ukupno 250 sportaša. Među ostalima, odabrani su i influenseri koji će Hrvatsku predstavljati u celebrity kategoriji.

HELL BOXING KINGS boksački je turnir s ukupnim nagradnim fondom od milijun dolara, a traži najbolje boksače iz 10 zemalja u četiri težinske i celebrity kategorije. Pobjednici će dobiti 100.000 dolara po težinskoj kategoriji. Kvalifikacije će se održati ovog lipnja u Areni DVTK. Četvrtfinale, polufinale i finale ove će se jeseni prenositi uživo na televiziji ili putem interneta. Roy Jones JR., jedan od najuspješnijih boksača svih vremena, bit će glavni pokrovitelj događaja i zvjezdani gost finala.

Kandidati iz Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Češke, Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunjske, Grčke, Bugarske i Azerbajdžana borit će se za jednu od titula u 10 kategorija. Velika motivacija je glavna novčana nagrade u svakoj od kategorija u iznosu od čak 100.000 američkih dolara.

Da je HELL Boxing Kings natjecanje koje privlači i priznate sportaše, potvrđuje i činjenica da su među hrvatskim sudionicima i Andi Idrizi, 20-godišnjak, koji već ima titule svjetskog i europskog juniorskog prvaka, te Grand Prix u seniorskoj konkurenciji, kao i Luigi Šalov (18) iz Pule, koji je već bio hrvatski boksački prvak u mlađoj seniorskoj kategoriji.

Hrvatsku u kategoriji slavnih predstavljaju Ela Jerković (60 kg +/-5 kg), Matija Lazarević poznatiji pod imenom LayZ (75 kg +/-5 kg), te Filip Car (kategorija 90+ kg).

Ela Jerković hrvatska je zvijezda društvenih mreža koja je nadaleko poznata po svom YouTube kanalu. Stekla je popularnost zbog svojih izazova i vlogiranja o životnom stilu, posljednje dvije godine u medijima je, između ostalog, poznata i kao djevojka 'Mad Maxa iz Splita' - Adriana Petričevića. Njen Instagram profil broji više od 600.000 pratitelja, a Ella često otvoreno govori o svojim brojnim estetskim operacijama.

Odlučila sam prihvatiti izazov i ući u ring. Volim adrenalin, automobile i motore. Osim driftanja, obožavam i sve borilačke sportove. Hell Boxing Kings pruža mi priliku da ispunim svoj san, da se okušam u borilačkoj vještini koju toliko volim”, rekla je Ela.

Filip Car rođen je u Crikvenici, a u djetinjstvu je uvijek bio "crna ovca" u obitelji i radio suprotno od očekivanog. Filipa je publika prvi put na malim ekranima imala priliku vidjeti 2020 godine, kada je ušao u četvrtu sezonu Reality show-a „Zadruga“ na televiziji „Pink“.

LayZ, odnosno Matija Lazarević, je YouTube šaljivdžija koji s bratom surađuje na kanalu Zakon Braće, gdje imaju čak i 470.000 pratitelja. Lay Z je svoju karijeru usmjerio u pravcu rapa, a najveći uspjeh postigao je kada je napravio rap remix pjesme koju su producirali Jala i Buba.

Edukaciju polaznika financijski podupire HELL ENERGY, a organizatori su prvi poligon za demonstraciju boksačkih vještina složili u Budimpešti, te je nakon mađarskih kvalifikacija krenuo "putujući cirkus" po zemljama regije. Na čelu stručnog stožera HELL Boxing Kingsa i jedan od izbornika je legenda Zsolt Erdei. Zsolt je 1997. godine postao amaterski svjetski prvak, a zatim je osvojio brončanu medalju na Olimpijskim igrama 2000. u Sydneyju. Nakon toga je postao WBO prvak svijeta u poluteškoj kategoriji među profesionalcima, a potom i osvojio WBC pojas u 'kruzer' kategoriji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije