Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Adventski Fresh Corner

Hudi Varaždinec i njegova „obitelj“ za novi doživljaj – isprobajte

INA Fresh Corner
Foto: INA
1/7
22.12.2022.
u 15:25

Da je hot dog gotovo svima omiljen, nema sumnje, ali neki novi okusi oduševit će vas

Posljednji je mjesec u godini, mjesec Adventa, iščekivanja, druženja s obitelji i prijateljima, ali i vrijeme kad se više izlazi jer u većini su gradova adventska događanja na otvorenom. Priredbe, koncerti, klizališta, Djed Božićnjak i vilenjaci stvaraju neku čaroliju koju donosi samo prosinac. Pa tko bi ostao kod kuće kad je toliko događaja i „nema zime“ jer topla srca i dobro raspoloženje na svakom su koraku. Ako ste možda planirali samo šetnju okićenim trgovima i glavnim ulicama, ali šušur će vas zasigurno zadržati jer vrijeme jednostavno leti kada je vani tako lijepo i blještavo. Produžit ćete boravak na adventskim događanjima i nećete požaliti.

Osvježenje i oduševljenje

Dok šećete, razgledavate, slušate glazbu, kližete... shvatite odjednom da ste gladni jer još kao djeca naučili smo da kad si vani – apetit je veći. A što izabrati da bi bilo fino i ukusno, svježe pripravljeno, da ne morate dugo čekati, a da je i cjenovno prihvatljivo? Nije to uvijek jednostavno, ali ove godine doista nema problema jer u nekim je gradovima Lijepe naše adventski ugođaj obogaćen i posebnom kućicama koje skrivaju blagdansku tajnu, novi gastro doživljaj. Zapravo stari, svima omiljeni, ali sada i s novim okusima.

Djetinjstvo je mnogima obilježeno uživanjem u omiljenom hot dogu. Hrenovka u pecivu kupovala se prije i poslije nastave, ali i prije kina ili tijekom šetnje, vožnje na biciklu, a morale su ih i mame raditi kod kuće – jer to je tako finoooo...Ta je „ljubav“ ostala i u kasnijim godinama i prenosi se s generacije na generaciju.

U danima Adventa INA se pobrinula za poseban doživljaj u Fresh Corner kućicama. Postavljene su na najvećem hrvatskom Adventu, višestruko nagrađivanom, u Zagrebu – u prolazu Lovački rog (Jagerhorn), ali Fresh Corner kućice možete pronaći i na Adventima u Varaždinu, Puli i Osijeku. U svakoj od njih pronaći ćete nešto što će vas oduševiti, tako svježe, tako ukusno i primamljivo.

Foto: INA

Već je poznato da je na Ininim maloprodajnim mjestima u Fresh Cornerima hot dog omiljeni proizvod i rado ga kupuju i djeca i odrasli. Baš zato osim već standardnih okusa INA se potrudila i za neke nove, posebne i neodoljive, ali i prilagođene lokaciji i ukusima lokalnih stanovnika. Zagrepčani i gosti grada zacijelo će uživati u dvjema novim vrstama – sljemenskom i zimskom hot dogu. Uz hrskave krumpiriće ili bez njih, okus je savršen. Tko je ili što je Hudi Varaždinec? Otkrit ćete na varaždinskom Adventu jer upravo u tamošnjem Fresh Corneru možete naručiti Hudog Varaždinca – novi okus hot doga, pripremljen s posebnim dodacima koji neka ostanu za sada tajna, ali osvojit će vas „na prvu“. Svježe pripremljene, one poznate klasične hrenovke u pecivu oduševit će vas ovih adventskih dana u Puli i Osijeku. U traženje najboljih omjera sastojaka utrošeno je puno vremena i eksperimentiranja da bi krajnji rezultat bio savršen. U ponudi je više vrsta peciva, ali i različite visokokvalitetne hrenovke. Koje god pecivo izaberete, ono se tostira, a umak možete izabrati po vašoj želji. Ali odnedavno je u ponudi i više vrsta umaka koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Naravno, u Fresh Corner kućicama možete izabrati i neodoljive zimske cheeseburgere i hamburgere, ili fritule s čokoladnim preljevom ili pak hrskavi Crunch&Go čips – slani, light, paprika, luk i kiselo vrhnje.

Veliki je izbor i toplih i hladnih napitaka, prema vašem ukusu. Ali tu je i Inin energetski napitak Jim voćnog okusa tutti frutti i verzija bez šećera.

Foto: INA

Fresh Corner kućice posjetite tijekom Adventa i isprobajte specijalitete. No, ako to ne stignete ovih prosinačkih dana, sve to i još mnogo više čeka vas u INA Fresh Cornerima u cijeloj Hrvatskoj. Svježe, ukusno i primamljivo!

Sadržaj nastao u suradnji s INA.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije