Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
„Meet Your Designer“

Hrvatski dizajneri predstavili novitete za sezonu

DboxX
Foto: Petar Santini
1/17
10.05.2016.
u 08:26

Jet Lag, Mara D, Fashion Disorder, LukaBu, Ivancica by Ivančica Hrustić, Tie Me i Natalija Smogor samo su neki od dizajnera od kojih su prisutni mogli osobno saznati sve o njihovom dizajnu i najnovijim modelima.

„Meet Your Designer“ naziv je modnog događanja oržanog u concept store-u DBOxX - u, a svi koji su se tamo našli mogli su upoznati svoje omiljene dizajnere.

Jet Lag, Mara D, Fashion Disorder, LukaBu, Ivancica by Ivančica Hrustić, Tie Me i Natalija Smogor samo su neki od dizajnera od kojih su prisutni mogli osobno saznati sve o njihovom dizajnu i najnovijim modelima. 

Predstavljena su i tri nova brenda Chu&Chu Collection, Ginger Deer Studio i Dawg Swag, koji su novi članovi DBOxX obitelji.

Chu Chu Collection brend je sestara Ive i Martine Čuljak koje su svojom kolekcijom turbana oduševile javnost, a u DBOxXu se mogu naći turbani kraljevsko plavoj, zagasito crvenoj i smaragdno zelenoj boji. Mlade poduzetnice, Maja Cvetković i Viktorija Šebalj, pokrenule su hrvatski brend za pse Dawg Swag, uz koji četveronožni ljubimci postaju prave modne zvijezde.

Dawg Swag trenutno u ponudi ima tople i udobne „hoodice“ u veselim bojama, koje će istovremeno  savršeno upotpuniti i vlasnikov stil.

Uskoro će u ponudi imati i kabanice, kao i ogrlice, oprsnice i povodce, a ono što ih čini prepoznatljivima na tržištu je njihov originalni dizajn kojim naglašavaju osobnost ljubimaca koji ih nose, te posebno pakiranje u kojem proizvod dolazi.

Josipa Pichler stoji iza imena Ginger Deer Studio, te se bavi izradom nakita od epoksi smole. Ljepota nakita od epoksi smole leži u njegovoj unikatnosti, svaki komad je originalan i poseban, a uzorak se ne može identično ponoviti. Postupak izrade jednog komada traje nekoliko dana i uključuje izlijevanje smole, spaljivanje, brušenje i poliranje.

>>Kada želite biti u trendu na ulicama Zagreba, onda to izgleda ovako...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije