Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dove fashion.hr

Hrvatske modne urednice u kreacijama Aleksandre Dojčinović

fashion hr (1)
Foto: Arhiva VL
1/6
04.10.2012.
u 12:29

Mlada dizajnerica još jednom je osmislila posebnu Dove kolekciju, a ovog puta inspiraciju je pronašla u modnim urednicama

Dove Fashion.hr već se petu godinu zaredom održava pod generalnim pokroviteljstvom etabliranog svjetskog beauty brenda Dove koji uspješno promovira filozofiju stvarne ljepote afirmirajući različite tipove ljepote, samopouzdanje i njegu žena svih generacija, a posebna pozornost javnosti redovito je usmjerena na posebne Dove kolekcije rađene u suradnji s vodećim hrvatskim dizajnerima. Već drugu sezonu zaredom, dizajnerica Aleksandra Dojčinović osmislit će posebnu Dove kolekciju ''Samo svoja'' te interpretirati Dove poruku na sebi svojstven i senzualan način.

Nakon originalne revije s najpoznatijim hrvatskim blogericama, u ulozi Dove ambasadorica na pistu će ovoga puta kročiti hrvatske modne urednice i novinarke. Upravo su mediji ti koji su zaslužni što smo tijekom niza godina uspjeli ''dotaknuti'' i inspirirati brojne žene te proširiti definiciju ljepote. S druge strane, to su žene koje su istodobno majke, prijateljice, kolegice i u punom smislu riječi stvarne žene. One su: Ana Pavić, Vesna Blašković, Selma Terlević, Petra Grgičević, Ines Preindl, Svjetlana Matić, Aleksandra Orlić, Ana Gudelj-Marić, Mija Dropuljić i Iva Gradišer. Izražena osobnost, originalan stil te prije svega dobar osjećaj kako je biti u vlastitoj koži povezuje ovih 10 mladih žena te ih čini idealnim ambasadoricama Dove filozofije.

– Sretna sam što se moja suradnja s Doveom nastavila revijom ''Samo svoja'' koju će predstaviti modne urednice i novinarke, budući da s većinom njih godinama vrlo uspješno i ugodno surađujem. Vjerujem da će cure koje se modom uspješno bave iza kamere savršeno obaviti i zadatak hodanja po pisti u mojim kreacijama – kaže Aleksandra.

Kako je to biti samo svoja, pokazat će u subotu 13. listopada kada će imati čast zatvoriti ovosezonski Dove Fashion.hr. Ne sumnjamo da će Aleksandra Dojčinović u suradnji s novinarskim snagama osmisliti jedinstvenu Dove priču ljepote i inspirirati brojne žene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije