Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Hrvatska u američkim medijima: Časopis o putovanjima uvrstio je među najljepše televizijske lokacije na svijetu

Shutterstock
19.11.2020.
u 13:30

Osim luksuznog američkog časopisa Conde Nast Traveller, Hrvatsku spominje i jedan američki prestižni dnevni list.

Conde Nast Traveller, luksuzni američki lifestyle časopis posvećen putovanjima, uvrstio je Hrvatsku među najljepše televizijske lokacije na svijetu zahvaljujući popularnim serijama "Game of Thrones" i "Succession" koje su se snimale na raznim lokacijama diljem naše zemlje. 

Posebno su istaknuli grad Dubrovnik koji se pojavljuje u mnogo scena u "Igri prijestolja" te otok Korčulu i hrvatsku obalu koje se mogu prepoznati u seriji "Nasljeđe". 

Vukovarski vodotoranj bio je pogođen s više od 600 neprijateljskih projektila i postao simbol stradanja i otpora grada.

Lijepa Naša spomenuta je i u najpoznatijem američkom dnevnom listu, The New York Timesu. Naime, objavili su članak s popisom zemalja koje su otvorene za američke građane (ili se uskoro trebaju otvoriti) tijekom pandemije. Tako se Hrvatska našla u društvu Bahama, Brazila, Egipta, Malte, Turske i mnogih drugih. 

U članku je naglašeno kako je američkim građanima za ulazak u Hrvatsku potreban dokaz o rezerviranom smještaju i negativan PCR test na koronavirus, napravljen u prethodnih 48 sati od ulaska u zemlju.

Game of Thrones Dubrovniku donio gotovo milijardu kuna:

1/5

Komentara 5

IL
ilustrator
18:01 19.11.2020.

veličanstvena je hrvatska

AN
Antihlebinac
16:02 19.11.2020.

Izgleda da i Vecernji ima slicno misljenje o vrijednosti Dubrovnika, vijest je naslovljena s "NEVJEROJATNO"🤦🏻‍♀️

Avatar babinjak1984
babinjak1984
14:28 19.11.2020.

Šta ću gledati to kamenje i za to još plaćati!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije