Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
američko istraživanje

Milenijalci nas obožavaju: U Hrvatsku putuju radije nego u Italiju i Grčku

Shutterstock
23.10.2019.
u 10:30

I to u kategoriji brzorastuće destinacije, najboljih destinacija za milenijalce i treća kategorija je najbolja globalna destinacija.

Prestižno američko udruženje agencija za luksuzna putovanja Virtuoso uvrstilo je Hrvatsku u pet destinacija koje treba posjetiti u sljedećoj godini.

Foto: Shutterstock

Hrvatska je tako u kategoriji brzorastućih destinacija zauzela prvo mjesto, u kategoriji najpoželjnijih zemalja za milenijalce pronašla se na trećem mjestu, odmah iza Grčke i Balija, dok je u kategoriji globalne destinacije zauzela peto mjesto, a ispred nje su Italija, Grčka, Francuska i Japan.

Rezultati su objavljeni u godišnjem istraživanju Virtuoso Luxe Report koji u 2020. godini na temelju trenutnih rezervacija predviđaju top trendove u putovanju među kojima su višegeneracijska putovanja, autentičnost, aktivna i pustolovna putovanja, obiteljska putovanja te slavljenička putovanja. Istraživanje je provedeno među svjetskim agencijama za putovanja, a odluka o zemljama je donesena zajedničkim snagama.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode: 

Ključne riječi

Komentara 2

SU
Superhero
12:35 24.10.2019.

kakva glupost dosta vise ovih clanaka gotova je sezona i prestanite barem do iduceg proljeca. to receno, naravno da im je draza Hrvatska kad je italija u prosjeku 3x skuplja a govori se o millenials -cudime da nisi i Bugarskaa i Turska u toj listi

Avatar Luring
Luring
13:39 23.10.2019.

Niko vise ne putuje u CRO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije