Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A'marie

Hrvatska dizajnerica koju žene obožavaju otkriva tajne svog stila

Anamarija Brkić
Foto: John Pavlish
1/3
15.10.2014.
u 09:42

Anamarija Brkić naprosto zrači i dokaz je kako kada se žena dobro osjeća u svojoj koži, nema potrebe za nametljivim i trendi odjevnim komadima

Anamarija Brkić naprosto zrači i dokaz je kako kada se žena dobro osjeća u svojoj koži, nema potrebe za nametljivim i trendi odjevnim komadima.

Ona se odijeva kako joj odgovara - ženstveno i u potpunosti u skladu sa samom sobom. Ovu hrvatsku dizajnericu uvijek ćete primijetiti upravo zato što je vjerna svome osobnom stilu i stilu svoga brenda A'marie. Nježna, opuštena i uvijek besprijekorno odjevena - Anamarija nas svakom svojom pojavom podsjeti na to kako je lijepo biti u potpunosti svoja piše portal Buro 24/7.

Jedna si od najbolje odjevenih žena na domaćoj sceni, koliko ulažeš u svoj dnevni look?

Ne puno, odijevam se onako kako se osjećam, eventualno promijenim prvotnu kombinaciju ukoliko se u njoj ne osjećam baš idealno... I to je to. Volim ležeran look jer u onome u čemu izađem ujutro iz stana provedem cijeli dan tako da se volim osjećati ugodno u tome. Isključivo sam u ravnim cipelama iako jako volim i visoke potpetice i uvijek me privuku.

Foto: John Pavlish
No ne zamaram se puno time što odjenuti, osim ako je riječ o posebnim prilikama. Tada se malo više posvetim tome.

Imaš li neku provjerenu odjevnu kombinaciju za kojom posežeš ukoliko ne znaš što odjenuti?

Vjerojatno imam, ali nešto što mi je nekada izgledalo kao odlična kombinacija, drugi put odjenem i razmišljam - kako je to bilo super? Zato uvijek idem po osjećaju.

Cijeli članak čitajte na portalu Buro 24/7.

>>Zavirite s nama u ormar omiljene domaće dizajnerice Alex Dojčinović

>>Inovativna rješenja koja su istovremeno glamurozna i svakodnevno nosiva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije