Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hotel Bellevue – početna točka za otkrivanje ljepota lošinjskog arhipelaga

Hotel Bellevue
Foto: Promo
1/3
PR
Autor
PR članak
08.06.2017.
u 08:00

Gosti prestižnog hotela Bellevue često uživaju u izletima, a najbolji način za istinski doživljaj otoka Lošinja i njegovog prekrasnog arhipelaga je plovidba morem.

Po mnogima jedno od najljepših mjesta na jadranskim otocima – uvala Čikat u Malom Lošinju, krije predivnu netaknutu prirodu koja se prvenstveno ogleda u stoljetnoj šumi alepskoga bora, te blagotvornu klimu karakterističnu upravo za lošinjsko podneblje, i predstavlja omiljeno odredište brojnih domaćih i stranih gostiju.

Titulu poželjne turističke destinacije uvala Čikat opravdava i zahvaljujući iznimnoj hotelskoj ponudi kreiranoj da udovolji i najzahtjevnijem gostu. Prostori, sobe i apartmani hotela Bellevue koji odišu prozračnom elegancijom i sofisticiranim luksuzom, već su zadivili brojne turiste koji su ovaj hotel proglasili najboljim hotelom u Hrvatskoj i najboljim luksuznim hotelom na popularnom TripAdvisoru. Za opuštajući odmor gostima su na raspolaganju četiri tematske zone nagrađivane SPA klinike, a sve to kako bi im se omogućila vrhunska udobnost te potpuno uživanje u unutrašnjim i vanjskim bazenima s morskom vodom, predivnom SPA vrtu, relax zoni, tretmanima lica i tijela te fitness i yoga studiju.

Gosti prestižnog hotela Bellevue često uživaju u izletima, a najbolji način za istinski doživljaj otoka Lošinja i njegovog prekrasnog arhipelaga je plovidba morem. Vaša avantura može krenuti iz Marine Čikat i nastaviti se na morskoj pučini gdje je moguće uvjeriti se u prirodne ljepote ovoga otoka. Mnogi će se složiti kako ne postoji bolji način za upoznati lošinjske uvale i obližnje otoke Ilovik, Silbu, Olib, Premudu i Unije.

Potrebno je tek odabrati plovilo – za one željne adrenalina Lošinj i obližnje otoke moguće je razgledati gliserom, dok ljubitelji mirnih plovidbi odabiru avanturu jedrilicama koje primaju do 8 osoba. Osoblje hotela pritom će vam rado pripremiti razne gastronomske delicije i osvježavajuće napitke kako bi užitak plovidbe obližnjim arhipelagom bio potpun.

Priuštite si odmor po vašem ukusu i provedite nezaboravan godišnji odmor u ovoj ekskluzivnoj uvali na Lošinju!

www.losinj-hotels.com

T: +385 (0)51 661 111

E-mail: bellevue@losinj-hotels.com

Želite prijaviti greške?