Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chef Filip Horvat otkriva
Povratak na članak

Hotdog s kobasicom od tune – sočno jelo u koje dodamo wasabi i raštiku

Kobasicu pečemo na grillu ili tavici. Naravno, moramo paziti da je ne prepečemo, nego da ostane srednje pečena, i to zato da se tuna ne presuši i da sačuva svoju izvornu, divlju sočnost

Komentari 1

DU
Deleted user
07:46 16.12.2020.

Idući put kuham fiš paprikaš od janjetine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.