Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova kolekcija naočala

Hoćete li im odoljeti? Ray-Ban Wayfarer presvučen kožom i s kamuflažom

Ray Ban naočale
Foto: PR FOTO
1/15
05.05.2014.
u 13:32

Legendarne modele Ray-Ban sunčanih naočala iz nove kolekcije sa stilom nose velike holivudske i pjevačke zvijezde, poput Florence Welch, Keitha Richardsa i Brucea Springsteena.

Ray-Ban, najpoznatiji svjetski brend sunčanih naočala*, na hrvatsko je tržište upravo lansirao novu kolekciju - ICONS - koja donosi atraktivne i redizajnirane legendarne modele izrađene od vrhunskih materijala i najnaprednijih tehnologija.

Nova kolekcija koristi otporne materijale i tehničke inovacije koje čine naočale iznimno udobnima i tehnološki suvremenima, dok novi dizajn istovremeno zadržava prepoznatljiv stil i elemente brenda.

Foto: Ray Ban

Nova kolekcija koristi otporne materijale i tehničke inovacije koje čine naočale iznimno udobnima i tehnološki suvremenima, dok novi dizajn istovremeno zadržava prepoznatljiv stil i elemente brenda. Najpoznatiji avijatičarski model - Ray-Ban Aviator, dizajniran za zaštitu američkih vojnih pilota od visinskog blještavila, u novoj sezoni postaje nezaobilazan modni dodatak. Ray-Ban Wayfarer dolazi u dvije kombinacije - presvučen kožom i s 'kamuflažom - idealnim za sve ljubitelje svjetskih trendova.

Foto: Ray Ban

Za klasičare tu su nove retro Ray-Ban naočale s okruglim okvirima i inovativnim sklopivim ručkicama nadahnute buntovnom kulturom 60-ih.

Foto: Ray Ban

Bruce Springsteen (PR foto)

Za klasičare tu su nove retro Ray-Ban naočale s okruglim okvirima i inovativnim sklopivim ručkicama nadahnute buntovnom kulturom 60-ih. Legendarne modele Ray-Ban sunčanih naočala iz nove kolekcije sa stilom nose velike holivudske i pjevačke zvijezde, poput Florence Welch, Keitha Richardsa i Brucea Springsteena.

>>Testirali smo: I jeftine sunčane naočale odlične

>>Google Glass od 2015. u Ray-Ban-verziji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije